Hentbol Takimindan, Mintas’a Ziyayet

Amatör Spor Haftasi etkinlikleri çerçevesinde Gençlik Spor hentbol takimi sporculari, Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdür Vekili Ihsan Mintas’i makaminda ziyaret etti.

 Hentbol Takimindan, Mintas’a Ziyayet

Halkin düzenli fiziksel aktivite aliskanligina özendirilmesi, yetenek taramasi yapilarak spora yönlendirilmis çocuk ve gençlerin, bagli olduklari kulüplerin ve basarili sporcularin halka tanitilmasi, amatör spor branslarina gerekli destegin verilmesine iliskin sosyal sorumluluk duygusunun olusturulmasi amaciyla kisi ve kurumlarin spora katilimin üst seviyede saglanmasi, spor bilincinin olusturulmasiyla 13 – 19 Ekim 2014 tarihlerinde kutlanacak olan Amatör Spor Haftasi etkinlikleri çerçevesinde Hentbol il temsilcisi Polat Kilinç, antrenör Hüseyin Ardiç ve sporcular Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdür Vekili Ihsan Mintas’i makaminda ziyaret etti.

Ziyaretten duydugu memnuniyeti dile getiren Mintas, Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü olarak Karaman’da amatör sporunu her zaman desteklediklerini belirtti. Sohbet havasinda geçen ziyaret günün anisina çektirilen toplu fotografin ardindan sona erdi.

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284