Hentbolda Sampiyon Larende Anadolu Lisesi

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü tarafindan düzenlenen gençler hentbol il birinciligi müsabakalari oynanan final karsilasmalarinin ardindan sona erdi.

Hentbolda Sampiyon Larende Anadolu Lisesi

2014-2015 Egitim Ögretim yili okul sporlari faaliyet programinda yer alan ve Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü tarafindan düzenlenen gençler hentbol il birinciligi müsabakalari 06-12 Ocak 2015 tarihleri arasinda Yunus Emre Spor Salonu’nda yapildi. Müsabakalara 8 erkek takimi ve 3 kiz takimi olmak üzere toplam 11 okul mücadele etti.
Yunus Emre Spor Salonu’nda düzenlenen gençler hentbol il birinciligi müsabakalari zorlu ve çekismeli maçlara sahne oldu. Sporcular il birinciligi için kiyasiya mücadele ederken takimlar arasinda yasanan rekabet renkli görüntülere sahne oldu. 6 gün süren kiyasiya mücadelenin ardindan hem kizlar hem erkekler kategorisinde sampiyon olan Larende Anadolu Lisesi sampiyonaya damgasini vuran takim oldu. Her iki kategoride de dereceye giren Larende Anadolu Lisesi il disinda gerçeklesecek olan hentbol grup müsabakalarinda Karaman’i temsil etme hakki elde etti.
Müsabakalar sonunda dereceye giren takimlara kupa ve madalyalari Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü Sube Müdürleri Aslan Yildiz, O.Selçuk Akbas, Okul Sporlari il temsilcisi Özgür Tunçalp, Okul Sporlari Il Tertip Komitesi Üyesi Hüseyin Kutan tarafindan verildi.
Müsabakalar sonunda dereceye giren tüm sporculari tebrik eden Spor Sube Müdürü Aslan Yildiz, ‘’ Il müdürlügümüz tarafindan düzenlenen hentbol il birinciligi müsabakalarinda dereceye giren sporcularimiz il disinda yapilacak olan grup müsabakalarinda ilimizi temsil edeceklerdir. Burada dereceye giren sporcularimizi simdiden katilacaklari hentbol grup müsabakalarinda basarilar diliyorum’’ seklinde konustu.
Müsabakalar sonunda dereye giren takimlar;
Erkekler
1. Larende Anadolu Lisesi
2. Karaman Fen Lisesi
3. Bifa Anadolu Lisesi
Kizlar
1. Larende Anadolu Lisesi
2. Bifa Anadolu Lisesi
3. Karaman Anadolu Lisesi
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284