Hikmet Doğan Anısına Bilardo Turnuvası Düzenlendi

Geçtiğimiz aylarda kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden Hikmet Doğan anısına, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Bilardo İl Temsilciliği tarafından Yaz Spor Okulları ve Türkiye Şampiyonası Hazırlık Turnuvası düzenlendi.

Hikmet Doğan Anısına Bilardo Turnuvası Düzenlendi
Karaman’da bilardo camiası geçtiğimiz aylarda kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü personellerinden Hikmet Doğanı unutmadı. Yaz Spor Okulları ve Türkiye Şampiyonasına hazırlık kapsamında gerçekleşen turnuvaya Hikmet Doğan’ın adı verildi.
6-8 Eylül 2016 tarihlerinde toplam 22 sporcunun katılımı ile gerçekleşen turnuvanın final müsabakaları Atatürk Spor Kompleksi Bilardo Eğitim Merkezi’nde yapıldı. Çift eleminasyon sistemi ile oynanan turnuvaya bilardo severlerin yoğun ilgisi vardı. Zevkli ve bir o kadarda çekişmeli geçen müsabakalar sonunda Bora Tekin birinciliğe ulaşırken, Dilara Göl ikinci, Beyza Yavuz üçüncü ve Nursel Okutan dördüncü olan sporcular oldu.
Müsabakalar sonunda gerçekleşen ödül törenin de dereceye giren sporculara ödülleri Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık ve Şube Müdürü Selçuk Akbaş tarafından takdim edildi.
Turnuva, günün anısına çektirilen toplu fotoğrafın ardından sona erdi.





 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284