Il Müdürleri Toplantisi Mersin’de Yapildi

1–4 Mart tarihleri arasinda Mersin’de yapilan ve Gençlik ve Spor Bakani Suat Kiliç’in da katildigi Il Müdürleri Toplantisina katilan Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürü Kasim Aydogdu’ya gençlik hizmetlerinin yaz dönemi projelerinde basarilarindan dolayi basari belgesi verildi.

Il Müdürleri Toplantisi Mersin’de Yapildi

Akdeniz oyunlarinin yapilacagi tesisleri gezen Bakan Kiliç, Genel Müdürler, daire baskanlari ve Il Müdürleriyle yaptigi toplantida bir önceki toplantida lisansli sporcusu sayisi, kulüp sayisi, okul sporlari lisansli sporcu, okul külübü ve il spor merkezinde sporcu sayilarinin artisindan dolayi Türkiye birincisi olan Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü’ne Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan tarafindan ödül verilmisti. Bu toplanti da ise Gençlik hizmetlerinin yaz dönemi projelerinde basarili olan 17 il içerisinde yer alan ilimize Bakan Kiliç tarafindan basari belgesi verildi.
Konuyla ilgili açiklamada bulunan Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürü Kasim Aydogdu,, Gençlik Hizmetleri bünyesinde çalisan bütün personeline ve projede emegi geçen çalisma ekibine tesekkür etti.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284