İl Müdürü Bebek’ten Oturarak Voleybol Takımına Tebrik

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ali Osman Bebek, Oturarak Voleybol Süper Ligi’nde birinci etap müsabakalarını ikinci sırada tamamlayan Karaman Oturarak Voleybol Takımı sporcularını kutladı.

İl Müdürü Bebek’ten Oturarak Voleybol Takımına Tebrik

Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu (TBESF) tarafından Diyarbakır’da düzenlenen Oturarak Voleybol Süper Ligi’nde birinci etap müsabakalarında Karaman’ı temsil eden Gençlik ve Spor Kulübü Oturarak Voleybol Takımı, Diyarbakır, Konya, Ankara ve Karadeniz Ereğli takımlarıyla oynadığı karşılaşmalar sonunda grubunda ikinci olarak ikinci etap maçlarında büyük bir avantaj elde etti.

Diyarbakır’da düzenlenen 1. Etap müsabakalarında iyi bir mücadele sergilediklerini belirten oturarak voleybol takımı antrenörü Aziz Hopyar, “1. Etap müsabakaları öncesi takım olarak iyi bir hazırlık dönemi geçirdik. Amacımız 1. Etap müsabakalarında iyi bir sonuç alarak 2. Etap müsabakalarında da aynı başarıyı sürdürmekti. Şuanda grup ikincisi olarak iyi bir sonuç aldığımıza inanıyorum. İnşallah 2. Etap müsabakaları sonunda da aynı başarıyı sürdürüp Karaman olarak final etabında yer almak istiyoruz” diye konuştu.

Oturarak Voleybol Süper Ligi’nde 1. Etap müsabakalarında grup ikincisi olarak tamamlayan Karaman Oturarak Voleybol Takımı sporcularını kutlayan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ali Osman Bebek ise, “Diyarbakır’da düzenlenen müsabakalarda ilimizi başarıyla temsil eden sporcularımızı gönülden kutluyorum. Kazandıkları başarılarla Oturarak Voleybol Ligi’nde kalıcı olma yolunda emin adımlarla ilerleyen genç kardeşlerimizin başarılarının devamını diliyorum” ifadelerini kullandı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284