İl Spor Güvenlik Kurulu Toplantısı Yapıldı

İl Spor Güvenlik Kurulu gündemdeki maddeleri görüşmek üzere Vali Fahri Meral başkanlığında toplandı.

İl Spor Güvenlik Kurulu Toplantısı Yapıldı

11 Eylül 2018 Salı günü Valilik Toplantı Salonunda gerçekleştirilen toplantıya; Vali Meral’in yanı sıra Vali Yardımcısı İsmail Hakkı Çınarsoy, İl Emniyet Müdürü Fikret Bayraktar, İl Jandarma Komutanı İsmail Şahin, İl Sağlık Müdürü Dr. Hasan Arslan, İl Özel İdaresi Genel Sekreter Vekili Ali Yener Terlemez, İl Milli Eğitim Müdür Vekili Nurettin Doğan, Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Karaman İl Temsilcisi Celalettin Özcan, Türkiye Spor Yazarları Derneği Temsilcisi, Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ahmet Küçükcicibıyık katıldı.
Gündem maddelerinin değerlendirildiği toplantıda; İlimizdeki tüm sportif faaliyetler öncesi ve sonrasında herhangi bir olumsuzluğun yaşanmaması, müsabakaların sağlıklı ve güvenli bir şekilde tamamlanabilmesi için alınacak tedbirler masaya yatırıldı.
Toplantıda ayrıca, İçişleri Bakanlığı tarafından 81 il valiliğine gönderilen “Spor Müsabakalarının Güvenliği” konulu genelge ile vatandaşların can ve mal güvenliği açısından ulusal ve uluslararası spor müsabakalarında etkin güvenlik tedbirleri alınması ve müsabaka alanlarında meydana gelmesi muhtemel olayların önlenmesine yönelik alınacak tedbirleri içeren genelgede ilgili birimler tarafından alınması gereken güvenlik önlemleri görüşüldü.
İl Spor Güvenlik Kurulu toplantısının sonunda Vali Meral, 2018 - 2019 yılının sportif faaliyetler açısından centilmenlik içerisinde, kardeşlik ruhuna uygun, birlik ve beraberlik içerisinde geçecek bir yıl olması temennisinde bulundu.


 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284