Il Spor Merkezlerinde Egitimler Devam Ediyor

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü bünyesinde açilan il spor merkezlerinde egitimler araliksiz devam ediyor.

Il Spor Merkezlerinde Egitimler Devam Ediyor

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü tarafindan 29 Haziran 2015 tarihinde açilisi gerçeklestirilen Il Spor Merkezlerinde 20 farkli bransta egitimler devam ediyor. Spor Il Müdürlügü bünyesinde, alaninda uzman antrenörler tarafindan ücretsiz olarak faaliyet göstermeye baslayan il spor merkezlerinde 5-18 yas arasi ögrenciler eglenceli bir sekilde sportif aktiviteleri gerçeklestirmeye devam ediyor.
Spor Il Müdürlügü bünyesinde kayitlarin yogun bir sekilde devam ettigini belirten Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürü Hayati Kisacik,“ Çocuklarimizin gelisme çaginda spora yönlendirilmesi önemli bir unsur. Çocuklarimiza spor yapmayi geçici heves olarak degil, saglikli nesiller yetistirmek için zorunlu bir eylem olarak görüyoruz. Il spor merkezlerimizde bu amaç dogrultusunda çocuk ve gençlerimize spor egitimleri için her türlü imkâni sunarak, antrenörlerimizle birlikte her konuda seferber olduk. Karaman’da gençlerimizin il spor merkezlerinde faaliyet gösteren spor branslarina yogun ilgi göstermesi Il Müdürlügümüz adina mutluluk verici. Yaz tatilinde sporu tercih eden yetenekli çocuklarimiz, yaz spor okullarinda gördükleri egitim sayesinde, ilerleyen dönemlerde spor adina büyük basarilara imza atacaklardir” seklinde konustu.
Il Spor Merkezleri basvuru formunu Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü Spor Servisi biriminden temin edebilirsiniz.
Adres: Kazim Karabekir Pasa Mah. Sehit Isa Kahraman Cd.
Telefon:0 338 213 16 61
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284