Ilk Yarinin Son Maçinda 70 Karamanspor Hatay’i Bekliyor

Ligde 4. Sirada yer alan Karamanspor, Lig üçüncüsü Hatay Erzinspor’u evinde konuk ediyor.

Ilk Yarinin Son Maçinda 70 Karamanspor Hatay’i Bekliyor
Kemal Kaynas Stadyumunda Pazar günü saat 13.30’da yapilmasi beklenen zorlu karsilasmaya mavi beyazli ekip hafta içi yaptigi antrenmanlar siki bir sekilde hazirlandi. Önceki gün yapilan çift kale antrenmanda oyuncularin istekli ve arzulu olmalari ise yönetimi ve teknik ekibi sevindirdi. Teknik Direktör Cevdet Kök, bu maçin kendileri için önem tasidigini ve zirve yolunda 3 puanin kaçinilmaz oldugunu söyledi. Kök galip gelerek devre arasina moralli girmek istediklerini ifade etti.
Oyuncular maç öncesi dinlenmeye çekilirken, Korsanlar taraftar grubu basta olmak üzere sporseverlerin de karsilasmaya ilgi göstermesi bekleniyor.
Karamanspor Kulüp Baskani Yusuf Ünalan yaptigi açiklamada, “Degerli büyüklerimizden Yunus Emre’nin asirlar boyu süregelen ve her devirde anlamindan zerre kaybetmeyen bir sözü ile duygularimi sizlere aktarmak istiyorum. Zira gün bir olma ve beraber olma günüdür degerli Karamanlilar. Kulübümüz Bölgesel Lig 5.Grupta bir onur ve var olma mücadelesi vermektedir. Bu mücadelemizde bugüne kadar bizleri müsabakalarimiza gelerek veya gelmeyerek destek veren tüm sporseverlere ve degerli büyüklerimize sevgi ve saygilarimi sunuyorum. Önümüzde ki Pazar günü Kemal Kaynas Stadinda saat 13:30 da ilk yarinin son müsabakasina çikacagiz. Bu haftaki konugumuz Lig ikincisi Erzin Belediye Spor.
Profesyonel ligden dönme çok sayida tecrübeli futbolculardan olusan bir ekip ile oynayarak ilk yari müsabakalarimizi bitirecegiz. Allah’in izni ile sporcularimiz bizleri mahçup etmeyecek ve ilk yaridaki son müsabakamizdan galibiyetle ayrilacagiz.
Degerli büyüklerimiz ve Karamanli sporseverler Ilimizde ne acidir ki amatör futbol bitme noktasina gelmis 6-7 takimla amatör futbol ite kaka götürülmeye çalisilmaktadir. Gençlerimiz zamanlarini kendilerine hiçbir fayda getirmeyecek yerlerde lüzumsuzca harcamaktadirlar. Gelecegimizin teminati olan yarinin idarecileri gençlerimizin bu durumu üzücü oldugu kadar çok düsündürücüdür. Kendimize soralim biz nerde Yanlis yapiyoruz. Uyusturucu, alkol, sigara kullanma küçük yas gruplarindaki evlatlarimiza kadar gelmis durumda… Spor öyle bir unsur ki degerli Karamanlilar gençlerimizi bedenen gelistirdigi gibi onlari bir statü sahibi yaparak özgüvenlerinin gelismesine çok büyük katkilar sagliyor. Gelecegimizin teminati olan evlatlarimizi gelecegin idarecilerini hangi bransi tercih ederseniz edin ama muhakkak spora yönlendirin. Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürümüz Kasim Aydogdu çok samimi bir insan bizlere ve gençlere bu yönde sag olsun manen çok destek oluyor. Yeter ki biz evlatlarimizi spora yönlendirelim inanin Kasim bey bütün kapilarini açmis gençleri bekliyor.
Son olarak 70 Karamanspor futbol ekibimizin bu hafta oynayacagi müsabakaya tüm Karamanli sporseverleri bekledigimizi belirtmek istiyorum. Futbol takimimiz bu ligi insallah sampiyon olarak noktalayacak. Ilk yari müsabakalarimiz sona erdiginde kulüp yönetimi olarak mütevazi bütçemizin nasil ve nerelerde harcama yaparak degerlendirildigini sizlere açiklayacagiz. Çünkü bu bütçede siz degerli dostlarimizin ve degerli büyüklerimizin hakki var. Kurusuna kadar hakkaniyet çerçevesinde degerlendirmek boynumuzun borcudur. Degerli büyüklerimizden desteklerinin devamini bekliyoruz. Ara transfer döneminde bize yakisacak 3 veya 4 sporcuyu daha bünyemize katacagiz. Ben tüm Karamanlilara saygi ve sevgilerimi sunuyor sözlerime Üstad Yunus Emre’nin deyisiyle son vermek istiyorum. Gelin birlik olalim isi kolay kilalim…”dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284