Judo Takimi Kupalari Topladi

Isitme Engelliler Spor Federasyonun 2013 yili faaliyet programinda Karaman`da üçüncüsü gerçeklestirilen Isitme Engelliler Türkiye sampiyonasina 16 ilden 200 sporcu katildi. Ilimizin 20 sporcuyla temsil edildigi sampiyona gençler ve büyükler kategorisinden olusuyor.

Judo Takimi Kupalari Topladi

Kazim Karabekir Spor Salonunda yapilan Isitme Engelliler Türkiye Sampiyonasini Vali Murat Koca, Türkiye Isitme Engelliler Spor Federasyonu Baskani Osman Arslan, Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürü Kasim Aydogdu, sporcular ve aileleri izledi.
Saygi durusunda bulunulmasi ve Istiklal Marsi'nin okunmasiyla baslayan sampiyona sporcularin tören geçisiyle devam etti. Müsabakalar öncesinde Vali Murat Koca sporcularla tek tek ilgilenerek basarilar diledi.
Protokol konusmalarinin ardindan Türkiye Isitme Engelliler Spor Federasyonu Baskani Osman Arslan tarafindan Vali Murat Koca'ya plaket takdim edildi. Plaket törenin ardindan Vali Koca, sampiyonada erkekler ve bayanlarda kategorilerinde rakiplerine üstünlük saglayarak dereceye giren sporculara madalyalarini ve hediyelerini verdi.
Renkli görüntülere sahne olan sampiyonada Karaman takim olarak bayanlarda birinci olurken, erkeklerde ise üçüncü oldu. Judo takiminin antrenörü Ahmet Ömre Türe ve ekibi ilimize kupa sevinci yasatirken, sporcular gösterdikleri performansla bütün engelleri nasil astiklarini da gözler önüne serdiler.
Turnuva sonunda dereceye giren takimlar ve aldiklari puanlar söyle olustu.
BAYANLAR
1- KARAMAN (23 PUAN)
2- GAZIANTEP (20 PUAN)
3- DENIZLI (10 PUAN)
4- ANKARA (6 PUAN)
ERKEKLER
1- SAMSUN (14 PUAN)
2- ADIYAMAN (8 PUAN)
3-KARAMAN (7 PUAN)
4- IZMIR (6 PUAN)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284