Judocular Ortak Antrenmanda Buluştu

Karaman’da, Türkiye Şampiyonası ve okul sporları yarışmalarına hazırlanan judocular Atatürk Spor Kompleksi Kazım Karabekir Spor Salonu’nda yapılan ortak antrenmanda bir araya geldi.

Judocular Ortak Antrenmanda Buluştu

Türkiye genelinde düzenlenen şampiyonlarda gösterdikleri performansla adından söz ettiren Karamanlı judocular çalışmalarına aralıksız devam ediyor.
Atatürk Spor Kompleksi Kazım Karabekir Spor Salonu’nda iki grup merkezden ve bir grup Kazımkarabekir ilçesinde olmak üzere 60 sporcunun katıldığı antrenman renkli görüntülere sahne oldu. Teknik ve kondisyon ağırlıklı gerçekleştirilen antrenmanlarda zaman zaman zorlu anlar yaşayan sporcular yakın bir zamanda gerçekleştirilecek Minikler Judo Türkiye Şampiyonası ve okul sporları küçükler judo şampiyonasının hazırlıklarını yapıyor.
Çalışmaları oldukça verimli geçtiğini belirten Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık,” Merkez ve ilçelerimizde görev yapan antrenörlerimiz tarafından düzenlenen ortak antrenmanlarımız sporcuların eksiklerini görmenin yanı sıra birbirleri ile kaynaşmaları, arkadaşlık ve dostluk edinmeleri açısından da önem taşımaktadır. Büyük bir azimle şampiyonlara hazırlanan sporcularımız katıldıkları müsabakalarda elde ettikleri başarılarla emeklerinin karşılığını alacaklarına inanıyorum. İnşallah buralardan çıkacak başarılı sporcularımız ilimizi ulusal ve uluslararası arenada en iyi şekilde temsil ederek bayrağımızı dalgalandıracaklardır.”

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284