Judonun Yildizlari Belli Oldu

30 Mayis - 1 Haziran 2014 tarihleri arasinda ilimizde düzenlenen ve Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü koordinesinde bin 100 kisinin katilimiyla gerçeklesen Judo Yildizlar Türkiye Sampiyonasi final müsabakalarinin ardindan sona erdi.

Judonun Yildizlari Belli Oldu

Karamanoglu Mehmetbey Üniversitesi Spor Salonunda üç gün boyunca devam eden sampiyonaya sporseverlerin yogun ilgisi vardi. Hüznün ve sevincin bir arada yasandigi sampiyonada sporcular illerini en iyi sekilde temsil etmek için ter döktü. Sporcularin heyecanina ortak olan ilimiz Valisi Murat Koca ve Il Emniyet Müdürü Mehmet Sahne ise, üç gün boyunca devam eden sampiyonada yildiz sporculari yalniz birakmayarak, sampiyonayi yerinde izlediler.
Sampiyonayi yogun bir ilgiyle takip eden Vali Murat Koca, ilimiz adina mücadele eden ve 38 kg' da Türkiye Sampiyonu olan Feyzullah Enes Uysal'i tebrik ederek basarilarinin devamini diledi.
Müsabakalari degerlendiren Türkiye Judo Federasyonu Genel Sekreteri Rahman Emeksiz ise, üç gün süren Judo Yildizlar Türkiye Sampiyonasi'nin oldukça çekismeli geçtigini belirtip, “Karaman'da iyi agirlandik. Sampiyona boyunca hiçbir sorunla karsilasmadik. Sampiyonada emegi geçen herkese tesekkür ediyorum” dedi.
68 ilden yaklasik bin 100 sporcunun mücadele ettigi ve üç gün boyunca devam eden karsilasmalar sonucunda dereceye giren sporculara Vali Murat Koca, Il Emniyet Müdürü Mehmet Sahne ve protokol üyeleri tarafindan madalyalari verildi.
Sampiyona, Murat Koca ve protokol üyelerinin hakemler ve federasyon üyeleri ile toplu resim çekilmesiyle sona erdi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284