Kader Şahin’den Üçüncülük

Türkiye Bisiklet Federasyonu ve Uluslararası Bisiklet Federasyonu’nun 2016 yıllı faaliyet programında yer alan Uluslararası Dağ Bisikleti Kupası “ÇAMLIDERE MTB CUP” yarışlarından Karamanlı bisikletçi Kader Şahin kürsünün üçüncü basamağında yer aldı.

Kader Şahin’den Üçüncülük
17 Temmuz 2016 Pazar günü Çamlıdere Yaylası çevresinde hazırlanan parkurda başlayan yarışlar; dört uluslararası ve beş ulusal kategori olmak üzere toplamda 9 kategori üzerinden yapıldı.
Karaman Gençlik ve Spor Kulübü ve aynı zamanda Antalya Türkiye Olimpiyat Hazırlık Merkezleri (TOHM) sporcusu olan Karamanlı bisikletçi Kader Şahin genç bayanlar kategorisinde katılığı 3800 metre uzunluğundaki zorlu parkuru üçüncü olarak tamamlayarak, kürsünün üçüncü basamağında yer aldı.
Başarılı sporcu Kader Şahin’i tebrik eden Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık,” Çamlıdere’de düzenlenen yarışlarda üçüncü olma başarısı gösteren milli sporcumuz Kader Şahin’i kutluyorum. Sporcumuz başarılarına bir yenisini daha ekledi. Sporcumuzun bu başarılarının başka spor organizasyonlarında da devam edeceğini ümit ediyorum.”

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284