Kamp Liderliği Eğitimi Başvuruları Başladı

Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın düzenlediği gençlik kamplarında lider olarak görev almak isteyen gönüllü gençler için “Kamp Liderliği Eğitimi” başvuruları başladı.

Kamp Liderliği Eğitimi Başvuruları Başladı

Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın düzenlediği gençlik kamplarında lider olarak görev almak isteyen gönüllü gençler için “Kamp Liderliği Eğitimi” başvuruları başladı.
Gençlik ve Spor Bakanlığı, Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından gençlik kamplarında gönüllü olarak görevlendirilmek üzere 250’si kız, 300’ü erkek 650 gence Antalya’da ‘Kamp Liderliği Eğitimi verilecek. “Kamp Liderliği Eğitimi” alan adaylar, gençlik kamplarında gençlere rol model olacaklar, aktiviteler yaptırıp bilgi ve becerilerini paylaşacaklar. 22 Şubat’ta başlayan başvurular 3 Mart saat 18.00’de sona erecek. Kamp liderliği eğitimi almak isteyen adaylar, basvuru.gsb.gov.tr internet adresindeki formu doldurarak başvuru yapabilecek. Başvurular neticesinde yapılacak olan değerlendirmede; spor, müzik, el sanatları, tiyatro, drama, halkoyunları, cankurtaranlık, rehberlik ve rekreasyon gibi alanlarda belgesi olanlara, Gençlik merkezi üyesi olanlara, daha önce gençlik kamplarına katılanlara öncelik tanınacak.
Kamp Liderliği Eğitimi, 10 Mart – 11 Nisan 2017 tarihleri arasında Antalya’da 5 beş dönem halinde 5 gün süreyle gerçekleştirilecek. Eğitime hak kazananlar ile eğitimin yeri ve dönemleri //formlar.gsb.gov.tr/KampLiderligiEgitimi2017/Site/Basvuru.aspx ile www.genclikkamplari.gov.tr adreslerinden 6 Mart 2017 tarihinde duyurulacak. Adaylara ayrıca tebligat yapılmayacak.
Eğitim Dönemleri:
1. Dönem (Kız): 10-14 Mart 2017 ( Grup Liderliği-150 Kişi)
2. Dönem(Kız): 17-21 Mart 2017 ( Aktivite Liderliği-100 Kişi)
3. Dönem(Erkek): 24-28 Mart 2017 ( Aktivite Liderliği -100 Kişi)
4. Dönem (Erkek): 31 Mart-4 Nisan 2017 ( Grup Liderliği-150 Kişi)
5. Dönem (Erkek): 7-11 Nisan 2017 (Grup Liderliği -150 Kişi)
Başvuru Şartları
a) Son başvuru tarihi 3 Mart 2017 itibariyle 18 yaşını doldurmuş ve 36 yaşından gün almamış olmak.
b) Üniversitelerin ön lisans veya lisans bölümlerinde okuyor veya bu bölümlerden mezun olmak (Diploma, mezuniyet belgesi veya öğrenci belgesi taranıp başvuru formuna eklenecektir)
c) Erkek adaylar için başvuru tarihi itibariyle askerlikle ilişkisi bulunmamak,
d) Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık problemi bulunmamak.
e) Türk Ceza Kanununun 53 üncü maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile; kasten işlenen bir suçtan dolayı 1 yıl veya daha fazla süreyle hapis cezasına ya da affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlar, anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, zimmet, irtikap, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından cezaları bulunmamak.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284