Kapar, Karamanlıları Kuşadasıspor Maçına Davet Etti

Karaman Futbol Kulübü Başkan Yardımcısı Ahmet Kapar, Pazar günü saat 14.00’da Kemal Kaynaş Stadyumu’nda Kuşadasıspor ile oynayacakları müsabakaya Karaman halkını davet etti.

Kapar, Karamanlıları Kuşadasıspor Maçına Davet Etti

Pazar günü Kemal Kaynaş Stadyum’unda oynanacak karşılaşmanın kadınlara ve öğrencilere ücretsiz olduğunu söyleyen Kapar, “Özellikle futbolu seven bir Valimizin olması hem takımımız hem de bizler adına pozitif bir güç veriyor. Milletvekillerimizin de zaman zaman takımımızın yanında olmaları güzel bir tablo oluşturuyor. Siyasi Parti Temsilcilerimiz, STK’larımız, Dernek ve Vakıflarımız, Üniversiteli Öğrencilerimiz, Karamanlı Öğrenciler ve en önemlisi değerli Karaman Basın ve Medya Mensupları’nın da bizleri yalnız bırakmaması bizlere güç ve kuvvet vermekte.

Karaman Futbol Kulübü çevresinde bütünleşen, kenetlenen bir kitle oluştu. Başarılı skorlar geldikçe şehirde ise önemli bir rüzgâr esmeye başladı. İlk devrenin sonlarına gelirken Pazar günü kritik bir Kuşadasıspor maçında Karaman şehrinin takımını yalnız bırakmayacaklarına inanıyoruz. Tek istediğimiz Pazar Günü kırmızı-beyaz sevdamız için tribünleri doldurmalarını ve 90 dakika boyunca takımımıza destek vermelerini isteyerek 7’den 70’e herkesi tribünlere bekliyoruz.” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284