Karaçadir, Türkiye Sampiyonu Oldu

Ilimizin yetistirdigi basarili sporculardan milli atlet Ümmühani Karaçadir bir basariya daha imza atarak gögsümüzü kabartti.

Karaçadir, Türkiye Sampiyonu Oldu
17 Kasim Cumartesi günü Istanbul’da yapilan Ömer Besim Kir kosusunda Genç Bayanlar kategorisinde Türkiye sampiyonu olan milli sporcumuz Ümmühani Karaçadir, Aralik ayinda Macaristan’in Budapeste kentinde yapilacak Avrupa Kros sampiyonasina direk katilma hakki kazandi.
Ümmühani Karaduman’in antrenörü Murat Yurdadön konuyla ilgili olarak yaptigi açiklamada, “Yazdan bu yana Avrupa Kros Sampiyonasina hazirlanmaktayiz. Bu zorlu süreçte maddi ve manevi varligini üzerimizde hissettigimiz il Müdürümüz Kasim Aydogdu’ya desteklerinden ötürü ve Ekim ayinda Erzurum’da yaptigimiz kampin sponsorlugunu yapan Ermenek Doga ve Su Sporlari Kulübüne bize inandiklari ve destegini üzerimizden çekmedikleri için tesekkür ediyorum. Hedefimiz Budapeste’de ilimizi ve ülkemizi en iyi sekilde temsil edip sanli bayragimizi dalgalandirip Istiklal marsimizi tüm Budapeste’ye söyletmektir” dedi.
Istanbul’dan dönüste sampiyon atletimizi ve milli antrenörümüzü makaminda kabul eden Aydogdu basarilarindan dolayi tebrik etti. Aydogdu, “Ilimizi ve ülkemizi uluslar arsi arenada da en iyi sekilde temsil edeceginden hiçbir süphem yok. Basarilarinin devamini diliyorum ve bu süreçte her türlü destegin verileceginden emin olabilirsiniz” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284