Karaman, 12 DABO Güney Ligi Sölenine Hazirlaniyor

Türkiye Basketbol Federasyonu tarafindan Garanti Bankasi sponsorluguyla organize edilen ve Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü koordinesinde gerçeklesecek olan 12 DABO 11. Türkiye Ligi Güney Grubu Söleni ilimizde 1-3 Mayis 2014 tarihleri arasinda Kazim Karabekir Spor Salonu’nda yapilacak.

Karaman, 12 DABO Güney Ligi Sölenine Hazirlaniyor

Ilimizi bu ligde Türkiye sampiyonlugunu elde etmis olan Karaman 12 Dev Adam Basketbol Okulunun temsil edecegi Güney grubuna Mersin, Afyon, KKTC, Nevsehir, Konya, Burdur, Kirsehir, Kayseri illeri katilacak.
12 Dev Adam Basketbol Okullari'nin Anadolu'da basketbolu gelistirmek ve devamliligini saglamak, nitelikli sporculari kesfetmek amaciyla kuruldugunu vurgulayan 12 Dev Adam Basketbol Okulu sorumlusu Coskun Beyaz, “Bu yil 11.si düzenlenen Türkiye liginin Güney Grubuna Karaman ilinin ikinci kere ev sahipligi yaptigini belirterek, turnuva sonucunda bu grupta takimlar içinden karma olarak 10 sporcunun seçilerek Türkiye ligine katilmalari saglanacaktir” dedi.
1-3 Mayis 2014 tarihleri arasinda yapilacak sölene tüm halkimizi davet eder, katilacak tüm takimlarimiza basarilar dileriz.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284