Karaman Analig Basketbol, Adını Çeyrek Finale Yazdırdı

Antalya’nın ev sahipliğinde düzenlenen Anadolu Yıldızlar Ligi Basketbol Grup müsabakalarında kızlar ve erkekler kategorilerinde mücadele eden Karaman Analig Basketbol takımı, erkeklerde çeyrek finale yükseldi.

Karaman Analig Basketbol, Adını Çeyrek Finale Yazdırdı

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Spor Genel Müdürlüğü tarafından organize edilen Anadolu Yıldızlar Ligi heyecanı yeni sezonda kaldığı yerden devam ediyor. Geçen sezon katıldığı Analig müsabakalarında birçok başarılı sonuca imza atan Karaman ekibi, bu yıl ilk ciddi sınavını Antalya’da verdi.

Antalya Spor Salonu’nda düzenlenen müsabakalarda Antalya, Burdur ve Kahramanmaraş takımlarıyla karşılaşan Karaman ANALİG Erkek Basketbol takımı grubundan yenilgisiz çıkarak, 9-11 Mart tarihlerinde Karaman’da yapılacak olan çeyrek final müsabakalarına katılmaya hak kazandı. Yine aynı grupta mücadele eden Karaman ANALİG Kız Basketbol takımı ise şanssız bir yenilgi alarak çeyrek final umutlarını bir sonraki yıla bıraktı.

Kısacık: “En İyi Şekilde Ev Sahipliği Yapacağız”

Antalya’da düzenlenen müsabakalarda çeyrek finale yükselen Karaman ANALİG Basketbol takımını başarılarından dolayı tebrik eden Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık, Karaman’da yapılacak çeyrek final müsabakalarına en iyi şekilde ev sahipliği yapacaklarını belirtti.

Karaman’ın birçok spor organizasyonuna başarıyla ev sahipliğini yaptığını belirten Kısacık, “ANALİG basketbol çeyrek final müsabakalarının ilimize verilmesi bizler için gurur verici bir durum. Karaman şuana kadar aldığı tüm spor organizasyonlarından alnının akıyla çıkmış bir şehir. İnşallah bu organizasyonda da en iyi şekilde ev sahipliği yaparak, takımlarımızın ilimizden mutlu bir şekilde ayrılmasını sağlayacağız” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284