Karaman Atletizm Takimi Hedef 2020 Kampini Tamamladi

Türkiye Atletizm Federasyonu tarafindan “Turkcell 2020 Küçükler ve Yildizlar Olimpik Gelisim ve Egitim Hazirlik Programi” çerçevesinde planlanan Erzurum Kamp ve Seminer’i 18-28 Agustos tarihleri arasinda tamamlandi.

Karaman Atletizm Takimi Hedef 2020 Kampini Tamamladi

2020 Olimpiyatlarina hazirlik amaciyla gerçeklestirilen Palandöken Kampinda Karamani atletizm il temsilcisi ve milli takim atletizm antrenörü Murat Yurdadön, milli takim atletizm sporculari Ramazan Sönmez ve Ümmühani Karaçadir temsil etti. Türkiye’nin farkli bölgelerinden seçilen ve programi uygun olan toplam 170 sporcu ve 47 bölge antrenörüne, alaninda uzman yabanci antrenörler Aleksander Simakhin, Denis Kaputsin ve Oleg Sergeiev tarafindan Sirikla Atlama, 3 Adim Atlama ve Yüksek ve Uzun Atlama gibi branslarda teorik ve uygulamali egitim verildi.
Verimli bir kamp dönemi geçirdiklerini belirten atletizm il temsilcisi Yurdadön,” Türk atletizminin gelecegi olan sporcularimiz “Hedef 2020 Kampi” kapsaminda degerli antrenörlerimiz esliginde eksiklerini görme firsati yakaladi. Yrd. Doç. Dr. Elif Siktar moderatörlügünde gerçeklestirilen seminerde ise sporcu ve antrenörlere Kurumsal Yapi, Medya Ile Iliskiler, Spor Psikolojisi ve Spor Etigi gibi konularda bilgiler verildi” diye konustu.
Erzurum’da gerçeklestirilen “Hedef 2020 Kampi” sporculara ve antrenörlere verilen Egitim Seminerleri için sertifika verilmesinin ardindan sona erdi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284