Karaman Atletizm Takımı Türkiye Beşincisi Oldu

Balıkesir’de gerçekleştirilen Anadolu Yıldızlar Ligi (ANALİG) Atletizm final müsabakalarında Karaman atletizm erkek takımı Türkiye beşincisi oldu.

Karaman Atletizm Takımı Türkiye Beşincisi Oldu
14-15 Mayıs 2016 tarihleri arasında Balıkesir’in ev sahipliğinde İsmail Akçay Atletizm pistinde gerçekleştirilen Anadolu Yıldızlar Ligi (ANALİG) Atletizm Final müsabakaları 41 ilden ferdi ve takım sporcuları olmak üzere toplam 413 sporcunun mücadelesine sahne oldu.
İki gün boyunca zorlu ve çekişmeli geçen yarışlarda birincilik mücadelesi veren Karaman atletizm takımı erkekler kategorisinde Türkiye beşincisi olarak yeni bir başarıya daha imza attı. Yarışmalara ferdi olarak katılan Karaman atletizm takımı sporcularından Mehmet Can Tonkut Türkiye üçüncüsü, yine ferdi kategoride yarışan Nisanur Gürbüz ise 100 metre engelli bayanlarda Türkiye beşincisi olarak Karaman atletizm ailesinin yüzünü güldürmeyi bildi.
Atletizm takımının elde ettiği başarılı sonuçlardan dolayı mutlu olduklarını belirten Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık,” Sporcularımızla bir kez daha gurur duyduk. Emek veriyorlar ve çok çalışıyorlar. Emeklerinin karşılığını ise aldıkları başarılı sonuçlarla süslüyorlar. İl müdürlüğü olarak ilimiz sporcularına desteklerimiz devam edecek. İnşallah buradan milli takımımıza birçok yetenekli sporcu kazandıracağız. Atletizm branşında ülkemize madalyalar kazandıracak sporcularımızın yetişmesinde emek harcayan antrenörlerimize ve azimle çalışan sporcularımıza tekrar teşekkür ediyor başarılarının devamını diliyorum.”

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284