Karaman Bayan Bisiklet Takimi Türkiye’de 1 Numara

Türkiye Bisiklet Federasyonu faaliyet programinda yer alan Alanya Sezon Açilisi Yol Yarislari 27 Ocak – 01 Subat tarihlerinde Alanya’da yapilan yarislarin ardindan sona erdi.

Karaman Bayan Bisiklet Takimi Türkiye’de 1 Numara

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü bünyesinde çalismalarina devam eden Gençlik ve Spor Kulübü bisiklet takimi sporculari, 2015 sezonuna Alanya ilinde yapilan sezon açilisi yarismalari ile start verdi. Karamanli bisikletçiler 27 Ocak ve 01 Subat 2015 tarihleri arasinda yapilan “Sezon Açilisi Bisiklet Yarismalarinda” Karaman’a 3 altin madalya ile dönme basarisi göstererek tüm dikkatleri üzerlerine çekmeyi basardi.
Zorlu yarismanin birinci gününde yapilan yol yarislarinda büyük bayanlar kategorisinde Karaman Gençlik Spor Kulübü sporcusu Semra Yetis 68 kilometrelik yarista 01.56.51’lik derecesi ile Türkiye 1.’si olurken, ikinciligi ayni zaman ile Kocaeli Brisa spordan Cansu Türkmenoglu, üçüncülügü ise Sakarya Telekom Spordan Aysenur Turgut aldi.
Yine ayni gün yapilan genç bayanlar yarismalarinda 68 kilometrelik parkuru Karaman Gençlik Spor Kulübü sporcusu Kader Sahin 01.56.52 derecesi ile 1. olarak tamamlama basarisi gösterdi. Ikinciligi Alanya Aldosk Spordan Büsra Önder alirken, üçüncülügü ise Yesil Giresun Spordan Hatice Yilmaz aldi.
Karaman Gençlik ve Spor Kulübü sporculari ilk gün yarislarini 2 altin madalya ile kapatarak, ikinci güne de ayni amaç ile basladilar. Ikinci gün çok agir ve siddetli yagis altinda yapilan 30 kilometrelik yarislarda Karaman Gençlik Spor Kulübü sporcusu Semra Yetis 53.26 lik derecesi ile 1. olurken, ikinciligi Sakarya Telekom Spordan Aysenur Turgut, üçüncülügü ise Antalya Spordan Büsra Kahveci elde etti.
Karaman Bisiklet takiminin il disinda yapilan yarislarda basarili sonuçlar alarak Türkiye’de marka olmaya basladigini belirten Spor Il Müdürü Hayati Kisacik, Sporcularimizin elde etmis olduklari basari bizleri mutlu ediyor. Inaniyorum ki, bisiklet takimimizin basarisi artarak devam edecek. Karaman artik bisiklet te marka bir sehir. Sporcularimizi ve antrenörlerimizi göstermis olduklari azim ve gayretlerinden dolayi tebrik ediyor, basarilarinin devamini diliyorum’’ diye konustu. (Spor Servisi)
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284