Karaman Bayan Judo Takımı Türkiye Üçüncüsü Oldu

Bilecik’te gerçekleştirilen Anadolu Yıldızlar Ligi (analig) Judo Final müsabakalarında Karaman Judo takımı bayanlar kategorisinde Türkiye üçüncülüğü elde etti.

Karaman Bayan Judo Takımı Türkiye Üçüncüsü Oldu
Gençlik ve Spor Bakanlığı, Spor Genel Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen “Anadolu Yıldızlar Ligi” projesi kapsamında 8-10 Nisan 2016 tarihleri arasında Bilecik Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün ev sahipliğini yaptığı Anadolu Yıldızlar Ligi(ANALİG) Judo Final müsabakaları, İstasyon Spor Salonu’nda yapılan final müsabakalarının ardından sona erdi.
Büyük bir judo şölenine sahne olan Anadolu Yıldızlar Ligi (Analig) judo final müsabakaları 33 ilden toplam 310 sporcunun kıyasıya mücadelesine sahne oldu. Sporcuların üç gün boyunca illerini en iyi şekilde temsil edebilmek için ve birincilik kürsüsünde yer alabilmek için verdikleri mücadele ise şampiyonada renkli görüntülere sahne oldu.
Karaman judo takımının da yer aldığı ve judo antrenörleri Ahmet Ömre Türe ve Fadim Sarvan eşliğinde 8 sporcu ile mücadele ettiği Anadolu Yıldızlar Ligi (analig) Judo Final müsabakalarında bayanlar kategorisinde 44 kilogramda Ezgi Karademir ikinci, 57 kilogramda Esra Türegün ikinci ve 40 kilogramda Cahide Eke üçüncü olarak büyük bir başarıya imza attılar.
Geleceğin şampiyon isimleri Karaman’da yetişiyor
Bilecik’te gerçekleştirilen şampiyonada dereceye giren sporcuları tebrik eden ve Karaman’ın artık judo da iyi bir noktada olduğunu belirten Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık;” ilimize ve ülkemize geleceğin sporcularını kazandırmak için tüm imkânlarımızı seferber ediyor; üzerimize düşen ne varsa fazlasıyla yapıyoruz. Sporcularımız geleceğin şampiyon isimleri olma yolunda emin adımlarla ilerliyor, katıldıkları şampiyonlarda eksiklerini görüyor ve tecrübe kazanıyorlar. Bu bilinçle spora ve sporcuya desteklerimize ara vermeden devam ediyoruz. Ülkemize madalyalar kazandıracak sporcularımızın yetişmesinde emek harcayan antrenörlerimize ve azimle çalışan sporcularımıza teşekkür ediyor başarılarının devamını diliyorum.”


 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284