Karaman Bedensel Engelli Sporcularını Arıyor

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Spor Kulübü, Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu tarafından kurulması planlanan Oturarak Voleybol Ligi için kolları sıvadı.

Karaman Bedensel Engelli Sporcularını Arıyor
Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu'nun 14 Haziran Pazar günü, Karadeniz Ereğli'de Arif Ümit Uztürk'ün başkanlığında gerçekleştirilen Yönetim Kurulu Toplantısında 2015-2016 Yılında Türkiye Oturarak Voleybol Ligi kurulmasına karar verildi.
Karaman’da da bu karar doğrultusunda Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü antrenörlerinden Aziz Hopyar nezaretinde başlatılan çalışmalar Gençlik Spor Kulübü adı altında faaliyet gösterecek. Oturarak Voleybol branşının Türkiye’de yeni yeni yaygınlaşmaya başladığını belirten Hopyar;” Oturarak voleybol diğer spor branşlarına göre maliyeti daha az ve çeşitli ülkelerde de uzun yıllardır yapılmaktadır. Bizlerde Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu'nun almış olduğu kararla Karaman’da bedensel engelli vatandaşlarımızdan oluşan bir ekip kurup, oturarak voleybol liginde ilimizi temsil etmek istiyoruz. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Spor Kulübü adına katılacağımız ligde yer almak isteyen tüm bedensel engelli vatandaşlarımızı bekliyoruz” diye konuştu.
BEDENSEL ENGELLİ VATANDAŞLARIMIZ İÇİN YENİ BİR HEYECAN
Gençlik Spor Kulübü bünyesinde böyle bir takımın kurulması Karaman’da yaşayan bedensel engelli vatandaşlar için yeni bir heyecan olacağını belirten Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık;” Karaman’da şuan birçok spor branşında başarıdan başarıya koşan engelli sporcularımız bulunmaktadır. Sporcularımızın il dışında gerçekleştirilen yarışmalarda elde ettikleri başarılar ilimizde yaşayan diğer engelli vatandaşlarımız içinde umut kaynağı olmaya devam ediyor. İnşallah ilimizde kurulacak oturarak voleybol takımı ile bedensel engelli vatandaşlarımızın sosyal hayatları canlanacak ve vatandaşlarımız için yeni bir heyecan olacak” dedi.
Gençlik ve Spor Kulübü Oturarak Voleybol (Para Volley) takımında yer almak isteyen Bedensel Engelli vatandaşlarımız Aziz Hopyar ile iletişime geçebilir. TEL: 0506 252 7732
 
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284