Karaman Belediye Spor Adini Bir Üst Tura Yazdirdi

Ziraat Türkiye Kupasi Ön Eleme Turu maçinda Karaman Belediyespor kendi sahasinda Kilis Belediyespor ile oynadigi maçi 1-0 kazandi.

Karaman Belediye Spor Adini Bir Üst Tura Yazdirdi

Kemal Kaynas Stadyumu’nda saat 16.00’da baslayan müsabakaya sporseverler büyük ilgi gösterdi. Ilk yarida oyun üstünlügünü elinde tutan Karaman Belediye Spor, gelistirdigi ataklarla Kilis Belediye Spor’un kalesini yokladi. 33. dakikada Karaman Belediye Spor oyuncusu Çetin, yapilan ortayi iyi degerlendirerek topu filelerle bulusturdu.

Atilan gol ile rahatlayarak ikinci yarida savunma agirlikli bir oyun sergileyen takimimiz, Kilis Belediye Spor’un risk almaya basladigi dakikalarda ani çikislarla yakaladigi pozisyonlarla 2. gole çok yaklasti. Maçin son dakikalarinda Kilisspor’lu oyuncular; Vedat ve Mehmet’in yaptigi sert faul ve centilmen disi hareketler nedeniyle maçin hakemi Alkim Aksoy tarafindan kirmizi kartla cazalandirildi.
Karaman Belediye Spor’un 1-0 üstünlügüyle sonuçlanan ve tek maç eleme usulü ile oynanan Ziraat Türkiye Kupasi Ön Eleme Turu’nda takimimiz bir üst tura yükselerek eslesecegi yeni takimi beklemeye basladi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284