Karaman Belediye Spor Bisiklet Takimi Türkiye Üçüncüsü Oldu

Karaman Belediye bisiklet kakimi 07-09 Subat 2014 tarihleri arasinda Mersin’de yapilan yarislar sonunda Türkiye 3`üncüsü olarak büyük bir basariya imza atti.

Karaman Belediye Spor Bisiklet Takimi Türkiye Üçüncüsü Oldu

420 sporcunun katildigi yarismalar büyük mücadelelere sahne oldu. Türkiye’den 21 takimin katildigi büyük erkek kategorisindeki yarismalar, yine her zaman oldugu gibi Karaman Belediyespor, Konya Torku Sekerspor ve Kocaeli Brisa Spor arasinda geçti. 7 Subat Cuma günü yapilan 120 kilometrelik yol yarisi 2 saat 28 dakikada tamamlandi. Ilk gün sonuçlari ile Konya Torku Sekerspor 1. sirada yer alirken, Kocaeli Brisaspor 2., Karaman Belediyespor ise 3.’lüge yerlesti. Bir gün dinlenmenin ardindan 9 Subat Pazar günü yapilan yarismalarda da sonuç degismedi ve 21 kulüp içerisinden Karaman Belediyespor Türkiye 3. olarak Karaman’a döndü.
Karaman Belediyespor Bisiklet Takimi Antrenörü Baris Ünlü liderliginde yarismalara hazirlanan takim, Mersin’deki yarislarda, Turgut Kafes, Emre Sahin, Ferhat Sezer, Hamza Yurteri, Aslan Eren, Gökay Akçetin, Sabri Yildirim ve Ahmet Yurteri ile mücadele etti. Mersin yarislarindan sonra sporcularimizdan Turgut Kafes Kocaeli Olimpiyat Hazirlik Merkezi’ne, Sabri Yildirim ise Konya Olimpiyat Hazirlik Merkezine alinarak 2016 olimpiyat kadrosuna dahil oldu.
Takim çalismalarina ara vermeden 14-16 Mart 2014 tarihleri arasinda Aydin’da yapilacak olan yarismalarin hazirliklarina basladi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284