Karaman Belediye Spor Da Kupa Heyecani

Ziraat Türkiye Kupasi’nda ilimizi temsil edecek olan Karaman Belediye Spor, ilk ciddi sinavina 3 Eylül Çarsamba günü çikiyor.

 Karaman Belediye Spor Da Kupa Heyecani

Ziraat Türkiye Kupasi’nda Usak Sportif Gençlikspor ile eslesen Karaman Belediye Spor, 3 Eylül Çarsamba günü saat 16.00’da ön eleme maçina çikacak. Kemal Kaynas Stadyumu’nda oynanacak karsilasmada galip gelen taraf, 3 tur seklinde yapilacak olan bir üst tura çikacak. Grup asamasi ise dörderli sekiz grupta oynanacak ve gruplarinda ilk iki sirayi alan 16 takim bir üst tura yükselecek. Tek maç eleme usulüne göre ve grup birincilerinin sahasinda oynanacak olan son 16 turunu, çift maç eliminasyon sistemiyle oynanacak çeyrek final ve yari final müsabakalari takip edecek. Final ise 3 Haziran 2015 tarihinde Bursa'da oynanacak.

2013-2014 Türkiye Kupasi’nda 2 tur geçerek 3. turda Ankaragücü’ne elenen Karaman Belediye Spor, geçtigimiz yil yasattigi basariyi bu yil da tekrar etmek istiyor. Hazirliklarini Nevsehir’de yaptigi kampta tamamlayan Karaman Belediye Spor kulübü, tüm taraftarlari yarin oynanacak önemli mücadeleye destek olmaya davet etti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284