Karaman Belediye Spor Dünya Sampiyonasina Iki Sporcu Gönderdi

Hollanda’da yapilacak olan 2012 yili Dünya Bisiklet Sampiyonasi’na katilacak olan Karaman Belediye Spor’un milli bisiklet sporculari, Slovenya’da yapilan kamp programini tamamlayarak Hollanda’ya geçti.

 Karaman Belediye Spor Dünya Sampiyonasina Iki Sporcu Gönderdi

Dünya sampiyonasina 3 sporcu ile katilacak olan ülkemizi, Karaman Belediye Spor Kulübü’nden Emre Sahin ve Ferhat Sezer ile Kocaeli Brisa Spor’dan Ferit Can Samli temsil edecek.

Belediye Spor Bisiklet Antrenörü ve Bisiklet Il Temsilcisi Baris Ünlü sampiyona ve sporcularimiz ile ilgili sunlari söyledi.
“Ülkemiz uzun yillardir Dünya sampiyonasina katilma imkânini bulamiyordu.  Milli sporcularimizin basarilari sonucunda topladigimiz ülke puanlari sayesinde, ülkemiz 2012 yilinda Dünya sampiyonasina katilma hakki elde etti.
Türkiye, bisiklet sporunda basarili adimlar atmaya devam ediyor. Karaman Belediye Spor olarak bu basarilarda katkimizin olmasi bize farkli bir mutluluk kazandiriyor. Dünya sampiyonasina Türkiye 3 sporcu ile katilacak. Bu sporcularin ikisinin Karaman Belediye Spor’un sporculari olmasi ise ilimiz için ayri bir gurur olusturmaktadir. Milli sporcularimiz Emre Sahin ve Ferhat Sezer ilimizdeki bisiklet sporunun geldigi noktayi gösteren iki önemli isim olarak karsimiza çikmaktadir.
Karaman Belediye Spor Kulübü ve Karaman bisiklet sporculari olarak hedefimiz; 2016 Olimpiyatlarina bisiklet dalinda 2 sporcu ile katilmaktir. Bunu basarabilecek bilgi ve beceriye sahip durumdayiz. Milli Takim Antrenörü Luka Zele nezaretinde, Slovenya’da basarili bir kamp dönemi geçiren bisikletçilerimize Dünya sampiyonasinda basarilar diliyoruz.”

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284