Karaman Belediye Spor Lideri Devirmenin Peşinde

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 5. Gurupta mücadele eden Karaman Belediye Spor, ikinci yarının ilk maçında grup lideri Osmaniye Spor’u ağırlayacak.

Karaman Belediye Spor Lideri Devirmenin Peşinde

BAL ligi 14. Hafta mücadelesinde temsilcimiz Karaman Belediye Spor, grubun güçlü ekibi Osmaniye Spor karşısında çok önemli bir maça çıkacak. Liderle arasında bulunan 5 puanı kapatmak isteyen Karaman Belediye Spor, hazırlıklarını tamamlayarak maç saatini beklemeye başladı.

Karaman Belediye Spor Kulüp Başkanı Hacı Osman Ünüvar, ikinci yarıda iyi bir performans sergileyerek şampiyon olmak istediklerini belirtti. Osmaniye Spor maçından galip ayrılarak liderle olan puan farkını düşürmeyi amaçladıklarını ifade eden Ünüvar: “Takımımız ilk devrenin son haftalarında gösterdiği çıkışla yeniden şampiyonluğun güçlü adaylarından biri konumuna geldi. Devre arasında 1 kanat oyuncusu transfer ettik ve Antalya’da kampa girerek 2. Yarıya hazırlandık. Önümüzde çok önemli bir maç var. Grup lideri ile ilk maçımıza çıkıyoruz. Tüm taraftarlarımızı takımımızı destek için karşılaşmaya davet ediyorum” dedi.

Karaman Belediye Spor-Osmaniye Spor maçı, 15 Ocak 2017 Pazar günü saat 14.00’de Kemal Kaynaş Stadyumu’nda oynanacak.

Güncelleme Tarihi: 13 Ocak 2017, 17:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284