Karaman Belediye Spor Mersin Meski’yi Farkli Yendi

Bölgesel Amatör Lig 5.grupta mücadele eden ekibimiz Karaman Belediyespor, kendi seyircisi önünde konuk ettigi Mersin Büyüksehir Belediye Meskispor’u 3-1’lik skorla maglup etti. Ligin ilk yarisinda da rakibini deplasmanda deviren Karaman Belediyespor, puanini 35’e yükseltirken, Mersin Büyüksehir Belediye Meskispor 36 puanda kaldi.

Karaman Belediye Spor Mersin Meski’yi Farkli Yendi

Maça hizli baslayan Karaman Belediye Spor, henüz maçin 4. dakikasindayken Yusuf Kiliç’in attigi sik golle 1-0 öne geçti. 22.dakikada gelisen ani Karaman Belediyespor ataginda Erman-Erdal rakip savunmayi ikiye bir yakaladi ve Erman’in pasi ile bulusan Erdal’in sutu direkten geri geldi. 28.dakikada bu defa Samet’in vurusu üst direkten döndü.
45.dakikada Erdal’in ceza alanina pasini iyi takip eden Samet durumu 2-0 yaparken ilk yari bu sonuçla tamamlandi.
Ikinci yarida ev sahibi takim farki artirmak, rakip takim ise gol için mücadele etti. 78.dakikada konuk takimin kazandigi ceza atasinda Erman’in ceza alanina gönderdigi topu iyi takip eden Koray kafa ile skoru 2-1’e getiren golü kaydetti. 90. dakikada Karaman Belediye Spor’lu futbolcu Tayyar’in ceza sahasina yaptigi ortaya iyi yükselen Erman kafa ile attigi gol ile maçin sonucunu ilan etti ve Karaman Belediyespor, Mersin Büyüksehir Belediye Meski’yi 3-1 maglup ederek 8.’lik deki yerini korudu.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284