Karaman Belediye Yeniden Hayat Buldu

Bölgesel amatör lig 5. gurupta ilimizi temsil eden Karaman Belediye Spor, farkli kazanabilecegi Çatalhöyük Çumra Belediye Spor maçindan 2 gol ile galip ayrildi.

Karaman Belediye Yeniden Hayat Buldu

Temsilcimiz Karaman Belediye Spor, Çatalhöyük Çumra Belediye Spor ile kendi saha ve seyircisi önünde baskili bir oyun oynayarak sahadan 2 – 0 galip ayrildi. Belediye Spor golleri dakika 19 da Erman’in ve 90 + da oyuna ikinci yari giren Bayram’in ayagindan buldu.
Cezasi nedeniyle Kazim Hoca takimini tribünden takip ederken takimin basinda Yardimci antrenör Hayri Hoca çikti. Yagmurlu havaya ve islak zemine ragmen temsilcimiz ilk yari topa hakim olarak üstünlügünü hissettirdi. Ilk dakikalardan itibaren birçok pozisyonu sanssizlikla harcayan Karaman Belediye Spor, dakika 12 de Erman’la penalti kaçirmasina ragmen maçtan kopmadi. Neredeyse tek kale oynan ilk yarinin 20. dakikasinda karambolden buldugu pozisyonda Erman düzgün bir vurus yaparak takimini 1 – 0 öne geçirdi.
Maçin ikinci yarisinda baskili oyununa devam eden temsilcimiz sayisiz pozisyonu degerlendiremedi. Farkli kazanabilecegimiz mücadelenin son dakikalarinda Tayyar’in sol kanattan getirdigi topu Yusuf sifira kadar indirerek bostaki Bayram’a çikartti ve düzgün bir vurusla Bayram maçin skorunu 90. dakikada 2 – 0 olarak tayin etti. Temsilcimiz bu galibiyetle 8 puana ulasarak grupta 8. siraya yükseldi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284