Karaman Belediyespor Adim Adim Sampiyonluga Kosuyor

BAL ligi 5. Grupta sampiyonluk kovalayan Karaman Belediyespor, bu hafta kendi sahasinda agirladigi lig lideri 68 Yeni Aksarayspor’u 1-0 maglup etti.

Karaman Belediyespor Adim Adim Sampiyonluga Kosuyor

BAL ligi 18. Hafta mücadelesi 21 Subat Pazar günü oynanan karsilasmalarla tamamlandi. Temsilcimiz Karaman Belediyespor ligin güçlü ekibi 68 Yeni Aksarayspor’u agirladi. Kemal Kaynas Stadyumu’nda oynanan mücadeleye taraftarla büyük ilgi gösterirken; Vali Murat Koca, AK Parti Karaman Milletvekili Recep Seker ve Belediye Baskani Ertugrul Çaliskan’da maçi izleyenler arasindaydi.
Yogun yagmur altinda baslayan maç orta alan mücadelesi seklinde geçti. Temsilcimiz Karaman Belediyespor, rakibine göre biraz daha etkili pozisyonlar üretirken ikinci yari ataklarini daha da arttirarak aradigi golü buldu. Maçin 65. dakikasinda Hasan Özçelik topu aglara göndererek takimina 3 puani kazandirdi. Bu galibiyetle puanini 32’ye yükselten Karaman Belediyespor, liderle arasindaki puan farkini da 3’e indirdi.
Karaman Belediyespor önümüzdeki hafta zor bir deplasmana gidecek. Ligde 2. Sirada bulunan Sarayönü Belediyespor ile temsilcimiz arasinda oynanacak mücadele 28 Subat Pazar günü saat 13.30’da baslayacak.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284