Karaman Belediyespor, Akşehirspor’u Konuk Ediyor

Bölgesel Amatör Futbol Liginin 7. grubunda ilimizi temsil eden Karaman Belediyespor, ligin bitimine bir hafta kala 1 Nisan Pazar günü ligde düşme noktasında olan Akşehirspor’u konuk edecek.

Karaman Belediyespor, Akşehirspor’u Konuk Ediyor

Ligde 44 puanla 4. sırada yer alan temsilcimiz Karaman Belediyespor 1 Nisan Pazar günü saat 15.00’de Kemal Kaynaş Stadyumunda 18 puanla 12. sırada yer alan Akşehirspor’u yenmenin planlarını yapıyor.

Bu maç öncesinde ise Karaman Belediyespor Yönetim Kurulu bir açıklama yaptı. Açıklamada, “Karaman Belediye Sporumuz Ligin son haftalarında ligin üst ve alt sıralarını ilgilendiren maçlara çıkmaktadır. Takımımız her maça kazanmak amacı ile çıkmaktadır. 9 maçtır kaybetmeden yoluna devam etmektedir. Sezonun İkinci yarısının başında da açıkladığımız gibi önümüzdeki yılın takımını oluşturmak amacı ile hareket etmektedir. Devre arasındaki transfer politikası da bu olmuştur. İmkânlar el verdiğince yeni sezon hedefi doğrultusunda hareket edilecektir. Bu hafta ligin alt sıralarındaki bir takım ile oynayacağımız maç Konya Temsilcisi her iki takımın durumunu da ilgilendirmektedir. Karaman Belediye Spor ligde herhangi bir takımın durumunu düşünerek hareket etmemektedir. Mersin ilinin iki takımını ilgilendiren mücadelesinde de tutumumuzun aynı olduğu net şekilde görülmektedir. Değerli rakiplerimizin ligdeki durumunun sorumlusu Karaman Belediye Spor değildir. Tehditler ve etik dışı öneriler ilgimizi çekmemektedir. Söz konusu ilgilileri Fairplay ve etik içerisinde hareket etmeye davet ediyoruz. Açıklamalarımızı şimdilik yukarıda yazılanlar ile sınırlıyoruz” denildi.

Güncelleme Tarihi: 30 Mart 2018, 17:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284