Karaman Belediyespor Deplasmandan Puansız Döndü

Bölgesel Amatör Lig'te (BAL) mücadele eden temsilcimiz deplasmandan puan alamayarak döndü.

Karaman Belediyespor Deplasmandan Puansız Döndü

24 Kasım Pazar günü saat 14.00'da Konya Akşehir Stadyumunda oynanan karşılaşmayı Asen Albayrak yönetti.Maçın ilk yarısı Akşehirspor'un attığı gol ile 1-0 bitti.Maçın ikinci yarısında rakip takım Akşehirspor 3 gol daha atarak durumu 4-0 yaptı.10. haftada oynanan karşılaşma ile Karaman Belediyespor Lig'te  19 puanla 4. sıraya geriledi.

Karamanoğulları takımını yalnız bırakmadı,

24 Kasım pazar günü oynanan karşılaşma için Karamanoğulları taraftar grubu sabah saat 08.30'da Kent Meydanında buluşarak Akşehirspor,Karaman Belediyespor karşılaşması için Akşehir Nasrettin Hoca stadında yerlerini aldı.Maçın 90 dakikasında tezahüratı hiç bırakmayan Karamanoğulları taraftar gurubu Karaman Belediyespor'u deplasmanda yalnız bırakmadı.

Kaptan Muzaffer Emre İlhan'dan açıklama,

Karaman Belediyespor kaptanı sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; "Bugün takım halinde girdiğimiz pozisyonları gole çeviremedik,geride daha dikkatli olmak zorundaydık,olmadı bu hafta bize yakışmadı tüm camiamızdan özür diliyoruz.Hakemleride rakiplerle yenmemiz gerekiyor artık.Bu takım bu sene Şampiyon o kadar."

Lig'te oynanan diğer maç sonuçları ise,

Sarayönü Bldspor 0-3 Kestelspor

Bucak Bld Oğuzhanspor 1-1 Ereğlispor

Çal Bldspor 4-1 Makü

Ortaca Bldspor 3-1 Yatağanspor

Manavgat Bldspor 2-2 Isparta 32 Spor

Kepez Bldspor 1-1 Sarayköyspor

                         

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284