Karaman Belediyespor Hazirlik Maçindan Galibiyetle Döndü

2015-2016 sezonunda büyük hedefler amaçlayan Karaman Belediyespor, 31 Temmuz Cuma günü Konyaspor U21 Futbol Takimi ile yaptigi hazirlik maçinda sahadan 3-1’lik galibiyetle ayrildi.

Karaman Belediyespor Hazirlik Maçindan Galibiyetle Döndü

Konya Cumhuriyet Stadyumu’nda oynanan karsilasmada temsilcimiz Karaman Belediyespor, ilk yariyi 2-0 önde kapatti. Maç boyunca üstün bir oyun sergileyen temsilcimiz ikinci yariya da etkili baslayarak sahadan 3-1’lik skorla ayrildi.
Karaman Belediyespor Kulüp Baskani Haci Osman Ünüvar maçin ardindan yaptigi degerlendirmede; “Karaman Belediyespor olarak bu yil en büyük hedefimiz gurubumuzu ilk sirada bitirmek. Bu dogrultuda Belediye Baskanimiz Sayin Ertugrul Çaliskan’in talimatiyla sampiyon olacak bir takim kurmak için iyi transferler yaptik. Bu hazirlik maçiyla takima yeni katilan oyuncalarimizi görme sansimiz oldu. Konyaspor U21 Futbol Takimi karsisinda güzel bir galibiyet aldik. Futbolcularimizi ve teknik heyetimizi kutluyorum. Insallah bu sene özlenen sampiyonluga ulasarak ilimizi en iyi sekilde temsil edecegiz” dedi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284