Karaman Belediyespor, Kupada İkinci Turda

Ziraat Türkiye Kupası açılış maçında temsilcimiz Karaman Belediye Spor, Yozgat Spor’u 1-0 mağlup ederek bir üst tura yükseldi.

Karaman Belediyespor, Kupada İkinci Turda

Ziraat Türkiye Kupası 1. Eleme Turu müsabakasında Yozgatspor ile eşleşen Karaman Belediye Spor, kendi sahasında rakibini 1-0 yenerek bir üst tura çıkan takım oldu. Kemal Kaynaş Stadyumu’nda saat 14.30’da başlayan karşılaşma, maçın sonlarına kadar iki takımın kontrollü oyunuyla devam etti. Karaman Belediye Spor’un 80. Dakikada hızlı hücumuyla geçekleştirdiği atakta, 11 numaralı futbolcu Hakan Bahran, rakip kaleye doğru atılan uzun topta kaleciyi de çalımlayarak takımını 1-0 üstünlüğe taşıdı ve Karaman Belediye Spor’a üst turu getirdi.

A Spor tarafından canlı yayınlanan ve taraftarların büyük ilgi gösterdiği karşılaşmayı; Karaman Valisi Fahri Meral, Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan ve Karaman Belediye Spor Kulüp Başkanı Hacı Osman Ünüvar da tribünden izledi. Maçın ardından Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, soyunma odasına giderek oyuncuları tebrik etti.

Güncelleme Tarihi: 29 Ağustos 2018, 17:39
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284