Karaman Belediyespor Ligin Ilk Maçinda Ceyhan Doganspor’u Agirliyor

Bölgesel Amatör Ligi 2015-2016 sezonu basliyor. 5. Gurupta ilimizi temsil eden Karaman Belediyespor, ilk maçina kendi seyircisi önünde çikacak.

Karaman Belediyespor Ligin Ilk Maçinda Ceyhan Doganspor’u Agirliyor

BAL ligi mücadelesi bu hafta oynanacak karsilasmalarla baslayacak. Ziraat Türkiye kupasinda da mücadelesini sürdüren Karaman Belediyespor, 22 Eylül Sali günü yapacagi Türkiye Kupasi maçi nedeniyle Ceyhan Doganspor ile oynayacagi BAL ligi karsilasmasini 19 Eylül Cumartesi günü yapacak. Kemal Kaynas Stadyumu’nda saat 15.00’de baslayacak mücadeleyi Selçuk Kahraman yönetecek.
Bu sezon iki kulvarda birden yarisa basladiklarini söyleyen Karaman Belediyespor Kulüp Baskani Haci Osman Ünüvar: “Ilk hafta kendi seyircimiz önünde lige baslayacagiz ve bu maça mutlak galibiyetle çikacagiz. Bu yil bir hedef belirledik. Ve bu hedefe ulasmak için Sayin Belediye Baskanimiz Ertugrul Çaliskan’in talimatiyla iddiali bir kadro kurduk. Inaniyorum ki teknik ekibimiz ve futbolcularimiz yüzümüzü kara çikarmayacaktir. Normal sartlarda 20 Eylül Pazar günü oynamamiz gereken Ceyhan Doganspor maçini, hafta içi deplasmanda oynayacagimiz Türkiye Kupasi maçi nedeniyle federasyondan talepte bulunarak yarin oynanmasini istedik. Federasyon olumlu karsiladi ve BAL ligine Ceyhan Doganspor ile baslayacagimiz ilk maç, 19 Eylül Cumartesi günü saat 15.00’de Kemal Kaynas Stadyumu’nda oynanacak. Tüm taraftarlarimizi maça bekliyoruz” dedi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284