Karaman Belediyespor Teknik Direktörlük Görevini Cahit Erçevik'e Verdi

2016-2017 TFF Bölgesel Amatör Lig ve Türkiye Kupası'nda Karaman'ı temsil edecek takımımız Karaman Belediyespor'un Teknik Direktörü Cahit Erçevik oldu.

Karaman Belediyespor Teknik Direktörlük Görevini Cahit Erçevik'e Verdi
Karaman'da ve farklı şehirlerde yaşayan teknik adamlar ile görüşmeler yapan ve potansiyel teknik direktörlerin görüşlerini de alan Karaman Belediye Spor yönetimi, Teknik Direktör Cahit Erçevik ve ekibini 2016-2017 futbol sezonu için görevlendirdi.
Yeni teknik heyet konusunda açıklama yapan Karaman Belediyespor Kulüp Başkanı Hacı Osman Ünüvar: "Öncelikle daha önce birlikte çalıştığımız ve üç yıldır birlikte olduğumuz Nasuh Aköz'e kulübümüze yapmış olduğu katkılar için teşekkür ederim. Yeni sezon için bir çok hoca ile görüşmelerimiz oldu. Netice itibari ile yeni sezon için Cahit Erçevik hocama Teknik Direktörlük görevini tevdi ettik. Karamanımıza, kulübümüze ve yeni teknik heyetimize hayırlı olmasını diliyorum. Bayramdan bir süre sonra toparlanarak çalışmalara başlayacak olan takımımız kamp sürecinde birçok hazırlık maçı yapmayı planlamaktadır. İlk resmi maçımızı 31 Ağustos 2016 tarihinde Türkiye Kupası'nda oynayacağız. Futbol Federasyonu lig başlamadan kupada en az iki maç oynanması için planlama yapmış görünüyor. Kupada ve ligde hedeflerimize ulaşmak için oluşturmakta olduğumuz kadro ile iyi bir hazırlık dönemi geçirmeyi planlıyoruz. Belediye Başkanımız Ertuğrul Çalışkan'ın destek ve talimatları doğrultusunda çalışmalarımız sürüyor. Hedeflerimize ulaşabilmemiz için tüm şehrimizi yanımızda görmeyi temenni ediyoruz. Bizler başarının gelmesi için gerekli olan zemini oluşturuyoruz. Arzu edilen ve istenen başarının oluşması için Belediyemizin sağladığı imkânların yanında şehrimizin iyi ve kötü günde maddi manevi desteklerine de ihtiyacımız var. Yapım çalışmaları devam eden yeni stadımız bitmeden profesyonel ligi hedefliyoruz. Hedefimize en kısa sürede ulaşmak için tüm şehir kenetlenmeliyiz. Tüm taraftarlarımızı ve şehrimizin tüm dinamiklerini takımımızın hedefleri doğrusunda kenetlenmeye davet ediyoruz" dedi.
Teknik Direktör Cahit Erçevik, yardımcıları Kemal Dulda ve Şıh Hamit Sayıcı ile çalışmalarına başladı.
Cahit Erçevik Kimdir?
1971 İstanbul doğumlu olan Cahit Erçevik, 2010-2011 futbol sezonunda Çatalcaspor da antrenör, 2011-2012 futbol sezonunda Kayseri Şekerspor da teknik sorumlu olarak görev aldı. Aynı sezon üç playoff maçını da kazanarak takımını üçüncü lige çıkardı. 2011-2012 futbol sezonunda yönettiği takım ile 2. lige yükselme playoff maçlarına katıldı. 2013-2014 futbol sezonunda Bafraspor da ve 2014-2015 futbol sezonunda Çatalcaspor da profesyonel 3. lig antröneri olarak görev aldı. 2015-2016 sezonunda Kayseri Şekerspor'un teknik direktörlüğüne yeniden getirilen Cahit Erçevik, 2016-2017 TFF Bölgesel Amatör Lig de Karaman Belediye Spor'un Teknik Sorumlusu olarak görev alacak.


 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284