Karaman Belediyespor Yarin Türkiye Kupasi’na Çikiyor

Karaman Belediyespor 19 Eylül 2012 Çarsamba Günü Nevsehir Spor ile kupa maçi oynayacak.

Karaman Belediyespor Yarin Türkiye Kupasi’na Çikiyor
Bu sezon 51. kez oynanacak Türkiye Kupasi, 19-20 Eylül tarihlerinde “Türkiye Kupasi Türkiye’yi Kucakliyor” sloganiyla basliyor. 5’i eleme, 3’ü grup ve final olmak üzere 8 tur sonunda tamamlanacak Türkiye Kupasi Sampiyonasi’nda toplam 156 takim mücadele edecek. 81 ili temsilen, 32 Bölgesel Amatör Lig Takimi ve Spor Toto 3. Lig’den 54 profesyonel takimin yer aldigi 1. Eleme Turu’nda, takimlar rakipleriyle tek maç eleme usulüne göre karsilasacak.
Buna göre bu sezon ilimizi Bölgesel Amatör Ligi 5.Grupta temsil edecek olan Karaman Belediyespor, Türkiye Kupasi’nda 19 Eylül 2012 Çarsamba Günü saat 15.00’de Kemal Kaynas Stadyumunda Nevsehir Spor ile bir üst tur için kapisacak.
Karaman Belediye Spor Kulüp Baskani Haci Osman Ünüvar; bu önemli maça takim halinde hazir olduklarini dile getirerek sahaya mutlak galibiyet için çikacaklarini belirtti. Karaman adini üst turlara çikaracak güçlerinin oldugunu ifade eden Ünüvar, kendi sahamizda oynayacagimiz Nevsehir Spor maçina tüm taraftarlari beklediklerini söyledi.

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284