Karaman Belediyespor’da Başkan Ali Kamer Oldu

Bölgesel Amatör Lig’te (BAL) ilimizi temsil eden Karaman Belediyespor’da yeni yönetim belli oldu.

Karaman Belediyespor’da Başkan Ali Kamer Oldu

Karaman Belediyespor yeni Başkanı Kamer yaptığı açıklamada, “Güzel bir yönetim oluşturuldu ve Kulüp Başkanlığı görevi de bana tevdi edildi. Karamanımız için ve Karaman Belediyesporumuzun Şampiyonluk hedefi noktasında elimizden gelen gayreti göstereceğiz ve inşallah el birliği ile hedefimize ulaşarak bize güvenenlerin güvenine layık olacağız”

Başkan Kamer; “Karaman Belediyespor’un bundan önceki Başkanı Mustafa Karakaş’a hizmetlerinden dolayı ve destek veren başta Belediye Başkanımız Sayın Savaş Kalaycı ve katkı sunan tüm Karaman halkına teşekkür ederim” dedi.
Karaman Belediyespor’un 5 Şubat’ta yaptığı Genel Kurulunun ardından 6 Şubat Perşembe günü akşam toplanan yeni yönetim kurulu görev bölümü yaptı.
Kulüp Başkanlığına Ali Kamer’in getirildiği toplantıda, diğer görev dağılımı da şöyle oldu;
Başkan Vekili: Mehmet Bayrakçı
Başkan Yardımcıları: Bayram Uysal, Fatih Tekin, Muharrem Yurtsever, Turan Uysal
Muhasip Fatih Evcen
Genel Sekreter: Süleyman Şentürkoğlu
Sekreter: Ahmet Ümit Tuna
Sekreter Yard: Cemal Öz
Basın Sözcüsü: Ahmet Küçükcicibıyık
Altyapı Sorumlusu: Şenol Erkan - Ömer Çetin
Diğer Branşlar Sorumlusu: Serdar Uyumaz
Yurtdışı Sorumlusu: Musa Arslan
Reklam ve Halkla İlişkiler: Mahmut Büyükyağcı / Kemal Köse
Transfer Komitesi: Hasan Tahsin Selvi
Satınalma ve Destek Hizmetleri: Kazım Gücüyener
Toplantının sona ermesinin ardından Kulübe gelen Belediye Başkanı Savaş Kalaycı da katılarak yeni yönetimi ve Kulüp Başkanlığına seçilen Ali Kamer’i tebrik ederek başarılar dileyerek yönetime desteklerinin devam edeceğini belirtti.
Toplantıda konuşan yeni başkan Ali Kamer; “Kongre ile güzel bir yönetim oluşturuldu ve Kulüp Başkanlığı görevi de bana tevdi edildi. Karamanımız için ve Karaman Belediyesporumuzun Şampiyonluk hedefi noktasında elimizden gelen gayreti göstereceğiz ve inşallah el birliği ile hedefimize ulaşarak bize güvenenlerin güvenine layık olacağız.
Ben burada işlerinin yoğunluğu nedeni ile aday olamayan Karaman Belediyespor’un önceki Başkanımız Mustafa Karakaş’a ve yeni yönetimde görev almayan eski yönetim Kurulu arkadaşlarımıza hizmetlerinden dolayı ve destek veren başta Belediye Başkanımız Savaş Kalaycı ve ekibi ile Karamanoğlulları Taraftar grubumuza ve katkı sunan tüm Karaman halkına teşekkür ederim.
Bizler Yönetim Kurulu olarak bu görevi başarılı bir şekilde devam ettirmek için, Karaman’ın menfaatleri noktasında üzerimize düşeni yapmaya çalışacağız. Bu noktada bu takım tüm Karaman’ın takımıdır ve her Karamanlının da desteğini yanımızda görmek isteriz. Belediye Başkanımızın desteklerinin yanında, Bakanımız TBMM Bütçe Komisyonu Başkanı Lütfi Elvan, Valimiz Fahri Meral, Milletvekillerimiz, Sanayicilerimiz, İşadamlarımız ve STK’ların da yanımızda olacaklarına ve destek vereceklerine inanıyoruz.
Karaman’ın en önemli tanıtım aracı olan futbolda Karamanımızı en iyi şekilde temsil etmek ve Belediyespor Kulübümüzü 15 yıl aradan sonra yeniden 3. Lige çıkarmak hedefi için ne gerekiyorsa hep birlikte çalışacağız ve inanıyoruz ki sezon sonunda mutlu sona erişerek bu mutluluğu tüm Karaman halkı ile paylaşacağız.
Pazar günü İlimizdeki Ortaca Belediyespor maçımıza tüm Karaman halkını ve spor severleri takımımızı desteklemeye davet ediyoruz.” dedi. 
Ali Kamer kimdir?
1951 Karaman doğumlu.Ticari hayata baba mesleği olan bulgur imalatçılığı ile başladı daha sonra organize sanayi bölgesinde un imalatı ile ticari hayatı devam etti.Organize sanayi bölgesi kuruluşunda aktif olarak yönetim kurulu üyeliği ve başkan yardımcılığı görevlerinde bulundu.Oniki yıl Karaman sanayici ve iş adamlar derneği (KARSİAD) başkanlığını yürüttü.2001 -2004 yılları arasında Karaman spor yönetim kurulunda görev aldı.2014 - 2019 yıllarında MHP Belediye Meclis üyesi olarak görev yaptı. Evli üç çocuk üç torun sahibi. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284