Karaman Belediyespor’da Farklı Galibiyetin Sevinci Yaşanıyor

Bölgesel Amatör Lig’de mücadele eden Karaman Belediyespor dün kendi sahasında konuk ettiği Körfez İskenderunspor’u farklı yenmenin sevincini yaşıyor.

Karaman Belediyespor’da Farklı Galibiyetin Sevinci Yaşanıyor
Kemal Kaynaş Stadyumu’nda konuk ettiği rakibi Körfez İskenderunspor’u 6-0 gibi farklı bir skorla mağlup eden Karaman Belediyespor ligin dördüncü haftasında üç puanla tanışırken, evinde ise ilk galibiyetini almış oldu.
Maça çok hızlı başlayan ekibimiz, geliştirdiği ataklarla sayısız gol fırsatı buldu. 34. dakikada Fatih Akmaz, 38. dakikada Sinan Yitmez’in golleriyle ilk yarıyı 2-0 önde tamamlayan Karaman Belediyespor, ikinci yarıda çok etkili bir futbol sergiledi. Rakip takım pozisyona dahi giremezken, Karaman Belediyespor gol olup yağdı. Maçın diğer gollerini; 57. dakikada Sinan Yitmez, 62. dakikada Fatih Akmaz, 77. dakikada Ramazan Durdu ve 79. dakikada verilen penaltıdan Abdullah Özpınar attı. Taraftarlar 6-0 sona eren mücadelenin ardından bol gol izlerken futbolcuları ve teknik heyeti de tezahürat eşliğinde alkışladılar.
Bu galibiyetle puanını 4’e yükselten Karaman Belediyespor, 23 Ekim Pazar günü Kilis deplasmanına gidecek.
Karaman Belediyespor Kulüp Başkanı Hacı Osman Ünüvar, bu galibiyetin kendilerine moral kattığını söyledi.
İyi oyunculardan kurulu bir takıma sahip olmalarına karşın lige kötü başladıklarını belirten Ünüvar, "Takım her geçen gün gerçek gücünü kavuşuyor. Geçen hafta deplasmanda maçın uzatma dakikalarında yediğimiz penaltı golüyle sahadan bir puanla ayrıldık. Bu hafta ise kendi sahamızda iyi oyunla farklı kazanmasını bildik. Aslında bu maçta skor daha da farklı olabilirdi. Bundan sonra önümüzdeki maçları kayıpsız geçerek üst sıralara tırmanışa geçmeyi hedefliyoruz. Takımımızda bunu yapacak güç mevcuttur" dedi.





 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284