Karaman Belediyespor’un Maçi Cumartesi Gününe Alindi

Karaman Belediyespor ile Hatay Dörtyol Gençlerbirligi arasinda oynanacak olan Bal Ligi 3. Hafta Maçi, Milli Takim Kampina gidecek oyuncular nedeni ile 27 Eylül 2014 Cumartesi Günü saat 15.00`de, Karaman Kemal Kaynas Stadyumu’nda oynanacak.

 Karaman Belediyespor’un Maçi Cumartesi Gününe Alindi

Karaman Belediyespor'un oyunculari Kaleci Gökhan Köksal, ön libero Muzaffer Emre Ilhan, Kaptan Samet Dagli 01-06 Ekim tarihleri arasinda Malta'da oynanacak olan Amatör Milli Maçlari için, 28 Eylül 2014 Pazar Günü Istanbul'da Milli Takim kampina katilacaklar. Milli takimimiz finale kalan Rusya, Finlandiya ve Malta'ya karsi mücadele edecek.

Karaman Belediyespor’un milli oyuncusu Muzaffer Emre Ilhan: "Bir süredir milli takim kamplarina gidip geliyoruz. Hedefimiz Karamanimiza kupa getirmek. Karaman'i Malta'da oynanacak olan milli mücadelelerde en iyi sekilde temsil edecegiz. Dualarinizi eksik etmeyin" seklinde konustu.
27 Eylül Cumartesi günü oynanacak olan maçla ilgili açiklama yapan Teknik Direktör Nasuh Aköz de: "Cumartesi günü saat 15.00'de oynanacak olan Hatay Dörtyol Gençlerbirligi maçini kazanarak hedefimize dogru ilerlemek istiyoruz. Evimizde oynayacagimiz bu mücadelede taraftarimizi maça bekliyoruz" dedi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284