Karaman Bisiklet Muğla’da Doludizgin

Türkiye Bisiklet Federasyonu tarafından Muğla’nın Ortaca ilçesinde düzenlenen Türkiye Şampiyonası 2. Etap Puanlı Yol Yarışları tamamlandı.

Karaman Bisiklet Muğla’da Doludizgin

Ağır ve teknik bir parkurda gerçekleşen ve yabancı takımlardan sporcuların da yer aldığı organizasyona, 540 bisikletçi katıldı.
Karaman’ın da yer aldığı yarışlarda 4 kulüpten 21 sporcu ile mücadele eden Karaman ekibi 2. Etap Puanlı Yol Yarışlarını 4 gümüş ve 6 altın madalya ile tamamladı.
Büyük mücadelelerin yaşandığı yarışlarda Yol ve Kriteryum kategorilerinde boy gösteren Karamanlı sporculardan Fatma Sezer genç bayanlarda, Azize Bekar ise yıldız bayanlarda ikinci olarak madalyaya uzanan sporcular oldu. Büyük bir başarıya imza atan Karam ekibi takım halinde Yıldız Bayanlarda birinci, Master Erkeklerde ise ikinci oldu.
Karaman bisiklet takımı olarak başarılı bir mücadele sergilediklerini belirten bisiklet antrenörü Barış Ünlü,” Parkur ağır ve teknik bir parkurdu. Zeminin kötü ve dar olmasına rağmen ciddi bir kaza olmadı. Teknik inişlerin ve %10 tırmanışların olduğu bir parkurdu. Sporcularımız ağır kış şartlarından dolayı antrenman eksiklerinin olmasına rağmen güzel bir yarış ortaya koydu. Havaların ısınmasıyla birlikte diğer etaplarda sporcularımızdan daha başarılı sonuçlar bekliyoruz” diye konuştu.
Karaman bisiklet takımı sporcularını göstermiş oldukları performanstan dolayı tebrik eden Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık ise, sporcuların elde etmiş oldukları başarı sonuçlardan dolayı duyduğu mutluluğu dile getirerek, 3.Etap yarışlarında Karaman bisiklet takımı sporcularına başarılar diledi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284