Karaman Bisiklet Takımı Aydın’da Kürsüyü Boş Bırakmadı

Karaman bisiklet takımı sporcuları Aydın’da düzenlenen MTB Cup XCO Dağ Bisiklet Türkiye Şampiyonasından madalyalarla döndü.

Karaman Bisiklet Takımı Aydın’da Kürsüyü Boş Bırakmadı

Türkiye Bisiklet Federasyonu 2023 yılı faaliyet takviminde yer alan ve Aydın’ın ev sahipliğinde düzenlenen MTB Cup XCO Dağ Bisiklet Türkiye Şampiyonasında bisiklet antrenörü Hasan Duman ve yardımcı antrenör Emre Öner eşliğinde 8 sporcu ile mücadele eden Karaman ekibi şampiyonayı 1 altın ve 1 gümüş madalya ile tamamladı.

Karaman Gençlik ve Spor Kulübü ile Atak Gençlik ve Spor Kulübü sporcularının yer aldığı şampiyonada U23, genç erkekler ve genç kadınlar, U17, U15 ve U12 kategorilerinde mücadele eden Karaman ekibinde Fuat Görmen Türkiye Şampiyonu, Mustafa Kemal Gündoğdu Türkiye ikincisi olma başarısı gösterdi. Yine Karaman ekibinden U17 kategorisinde mücadele eden Haktan Ramazan Sayan Türkiye altıncısı, U23 kategorisinde mücadele eden Emre Öner ise Türkiye yedincisi oldu.

Aydın’da 259 sporcunun katılımı ile düzenlenen MTB Cup XCO Dağ Bisiklet Türkiye Şampiyonasında dereceye giren sporcuların başarılarıyla gurur duyduklarını belirten Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali Osman Bebek, antrenör ve sporcuları tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284