Karaman Bisiklet Takımı Sezona Hızlı Başladı

Karaman Ekstrem Bisiklet ve Doğa Sporları Gençlik ve Spor Kulübü Derneği bisiklet takımı sporcuları, Sancaktepe MTB ve Antalya Gran Fondo yarışlarında 2 altın, 1 gümüş ve 3 bronz madalya ile sezona hızlı bir başlangıç yaptı.

Karaman Bisiklet Takımı Sezona Hızlı Başladı

Karaman’ı ulusal ve uluslararası yarışlarda başarıyla temsil eden Karaman Ekstrem Bisiklet ve Doğa Sporları Gençlik ve Spor Kulübü Derneği bisiklet takımı, Sancaktepe MTB ve Antalya Gran Fondo yarışlarında elde ettiği başarılı derecelerle yeni sezona yine iddialı bir başlangıç yaptı. Aynı gün düzenlenen iki yarışta da madalya kürsüsüne çıkmayı başaran Karaman ekibi toplamda elde ettiği 2 altın, 1 gümüş ve 3 bronz madalya ile madalya geleneğini sürdürdü.

İstanbul Sancaktepe MTB yarışlarında 12 sporcuyla mücadele eden Karaman ekibinde genç bayanlarda Azize Bekar birinci, Buse Ak üçüncü, yıldız bayanlarda Sevim Gerçek ikinci, Dilara Şahin üçüncü ve 40 yaş erkeklerde Ferhat Köse üçüncü oldu. Antalya’da düzenlenen Gran Fondo yarışlarında ise iki sporcuyla mücadele eden Karaman ekibi 130 kilometre kategorisinde Fatma Sezer ile altın madalyaya uzanan takım oldu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284