Karaman-Erdemli Maçindan Gol Sesi Duyulmadi

Bal Ligi5. Grup. 5. Hafta mücadelesinde Karamanspor, Liderin tam puan kaybettigi haftada yine evinde 2 puani cömertçe harcadi.

Karaman-Erdemli Maçindan Gol Sesi Duyulmadi
Erdemli Belediyespor ile Pazar günü Kemal Kaynas Stadyumunda oynanan karsilasmayi Hatay Bölgesinden Halil Ibrahim Sert yönetti.
Soguk havaya ragmen taraftarlarin ilgi gösterdigi karsilasmaya Vali Süleyman Kahraman, Ak Parti Karaman Milletvekili Lütfi Elvan’da gelerek maçi izledi.
Maçin baslama düdügü ile birlikte her iki takim oyunculari savunma agirlikli oyun oynayarak yaptiklari ataklarda ilk yarida gole gidemedi. Erdemli Belediyespor ilk yarida orta alanda top hakmiyetine üstün olan taraf olsa da takimlar devre arasina 0-0!’lik skorla girdi.
Karsilasmanin ikinci yarisinda oyun kontrolünü eline almaya çalisan Karamanspor, zaman zaman kalesinde rakibin etkisiz ataklarini gördü.
MAÇIN KIRILMA ANI
Karamansor’da Mesut’un kaleci ile karsilastigi pozisyonda topu iskalamasi tribünlerden büyük tepki gördü. Kalan dakikalarda ev sahibi ekip, rakip kaleye yüklenir gibi atak tazelese de ileri uç oyuncularin etkisiz kalmasi 90 dakika sonunda her iki takima 1’er puan getirdi. Maç sonunda ise Erdemli Belediyespor’un 1 puana sevinirken, teknik heyet ve yönetim son iki haftada kaçan 4 altin puana yaniyor. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284