Karaman Evinde Tekledi

70 Karamanspor Kemal Kaynas’ta konuk ettigi Adana ekibi Tekspor’a karsi mücadeleden TEK puanla ayrildi.

Karaman Evinde Tekledi
BAL Bölgesel Deplasmanli Lig 4 Hafta karsilasmasinda Karamanspor, Kemal Kaynas’ta Adana Tekspor ile karsilasti.
Taraftarin ilgi gösterdigi karsilasmayi Afyon Bölgesinden Sehmuz Öztürk yönetti. Ilk yariya savunma agirlikli çikan her iki takim 45 dakikada seyir zevki vermedi. Devre arasina 0-0 giren Karamanspor ikinci yarinin basinda savunmanin yaptigi basit hatadan dolayi kalesinde gol gördü. Adana Tekspor’un golünü 48. Dakikada Mehmet kaydetti. Golden sonra tribünler sessizlige bürünürken, atak tazeleyen Karamanspor bir türlü istedigi pozisyonlara giremedi.
Karsilasmanin 3’de ikilik bölümü rakip takimin 1-0’lik galibiyeti ile sürerken, bu dakikalarda oyun sertlesti. Her iki takim oyunculari faul pozisyonlarina bariz kalirken, son dakikalarda defansa çekilen rakip takima karsi ataklarini güçlendirdi. Ikinci yarida oyuna dahil olan Küçük Hüseyin ile sol kanatta pozisyon bulan Karamanspor Mesut’un yakaladigi net pozisyonu de gole çeviremedi.
Maçin son anlarinda taraftar destegini de arkasina alan 70 Karamanspor, kazandigi korner vurusunda topu önünde bulan Sedat düzgün bir vurusla 78. Dakikada beraberligi getiren golü atti. Kalan dakikalarda baskili oynamasina ragmen galibiyet golü bulamayan ev sahibi ekip, mücadeleden 1-1’lik skorla ayrildi.
Bu sonuçla Ligde 7 puana ulasan Karamanspor evinde Adana Tekspor karsisinda1-1’lik skorla tek puan aldi.
Maç sonu T. Direktör A. Kadir Çiftçi bir açiklama yapti; “Elimizdeki kadro dar bir kadro, transfer dönemi bitti. Elimizdeki futbolcularla en iyisini yapmaya çalisacagiz. Gönül istedi ki uzun zamandir dolmayan tribünleri dolduran Karamanli sporseverlere bir galibiyet sunalim. Takim olarak sporseverlerden özür diliyoruz. Takimima futbolcularima güveniyorum hafta içi iyi hazirlanip Erdemli Belediye Sporu yenerek kendimizi affettirecegiz. Iyi bir kadro olusturmak için yeterli imkânimiz yoktu ama elimizdeki kadro ile en iyisini yapmaya çalisacagiz” dedi.
HAFTANIN SONUÇLARI
                                                                            70KARAMANSPOR Adana TEK                   1-1
Mersin Toroslar        Hatay Erzispor          0-0
Kayseri Seker           Adana GB                  2-0
Mersin Erdemli         Ceyhanspor               1-2
Hatay ASAS              Bozyazi                       1-0
                                                                             Nigde Belediye           Kayseri Talas          1-0

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284