Karaman FK, 1 Gol İle Liderliğe Yükseldi

TFF 3. Lig 2. Grup 29. haftada Karaman Futbol Kulübü kendi sahasında Gümüşhane Sportif Faaliyetler’i Selim Dilli’nin golü ile 1-0 yendi. Iğdır FK’nın yenilgi aldığı haftada Karaman FK, maç fazlasıyla liderliğe yükseldi.

Karaman FK, 1 Gol İle Liderliğe Yükseldi

3. Lig 2. Grupta 29. hafta heyecanı hafta sonunda oynanan maçlar ile sonlandı. 3. Ligde Karaman’ı temsil eden Karaman FK, 29. haftada 35 puan ile 7. sırada play-off için mücadele eden Gümüşhane Sportif Faaliyetler ile karşı karşıya geldi. Kemal Kaynaş Stadyumu’nda saat 15.00’da saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan mücadeleyi Ömer Kocabey, Hicri Yıldırım ve Mustafa Kırbaş üçlüsü yönetti. İlk 45 dakikalık düdüğün çalması ile başlayan mücadelede her iki takımda karşılıklı ataklar gerçekleştirdi. Kırmızı-beyazlı ekib, aradığı golü dakika 11’de Selim Dilli’nin golü ile buldu. Selim Dilli’nin attığı gol, Karaman FK ile Gümüşhane Sportif Faaliyetler’inin karşılaşma skorunu da belirlemiş oldu. 3. Ligde grubunda şampiyonluk mücadelesi veren Karaman FK, sahasında konuk ettiği Gümüşhane Sportif Faaliyetler karşılaşmasında 1 gol ile aldığı 3 puanı hanesine yazdırarak puan cetvelinde maç fazlasıyla puanını 58’e çıkarttı. Iğdır FK’nın 29. haftada sahasında Kırıkkale Büyük Anadolu Spor’a 2-1 yenilmesi ile puan kaybı yaşayan Iğdır temsilcisi haftayı 56 puan ile 2. sırada kapattı. Karaman FK’nın ezeli rakiplerinden olan Alanya Kestelspor ise Yardımcıoğlu Sigorta Kahramanmaraş Spor’un ligden çekilmesi gerekçesiyle 3-0 hükmen galip gelerek 3 maç eksiği ile puanını 54 yaptı.

23 Nisan Pazar günü oynanacak olan ligin 30. haftasında Karaman FK, Bayrampaşa Spor ile deplasman mücadelesinde karşılaşacak. Bayrampaşa Çetin Emeç Stadyumu’nda oynanacak olan mücadele saat 15.00’da başlayacak. Karaman FK, 29 Nisan’da ise 31. hafta mücadele maçlarında haftayı bay geçecek olan takım olacak.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284