Karaman FK, 3’te 3 İle Liderliğini Sürdürdü

TFF 3. Lig 2. Grupta mücadele eden Karaman Futbol Kulübü, kendi sahasında Elazığ Karakoçan’ı 1-0 yenerek liderliğini sürdürdü.

Karaman FK, 3’te 3 İle Liderliğini Sürdürdü

18 Eylül Pazar günü saat 15.30’da Kemal Kaynaş Stadı’nda saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başlayan karşılaşmayı Tayfun Sarı yönetti. Sezona iki galibiyet ile başlayan Karaman Futbol Kulübü, ligin 3. haftasında sahasında konuk ettiği Elazığ Karakoçan’ı 1-0 yenerek, liderlik koltuğunu bu hafta da kaptırmadı. Karşılaşmanın ilk düdüğünün çalması ile zorlu mücadele de her iki takım da karşılıklı ataklar yakaladı. Temsilcimiz geliştirdiği ataklar ile rakip kalede 3 gol buldu fakat yan hakemin bayrağına takıldı. İlk yarı sonucu 0-0 eşitlikle tamamlandı. 2. 45 dakikalık karşılaşma süresinin başlaması ile önemli ataklar yakalayan kırmızı beyazlı temsilcimiz Ensar Kemaloğlu’nun 51. dakikada bulduğu gol ile durumu 1-0 yaptı. Karaman FK, Elazığ Karakoçan karşılaşmasında başka gol sesi çıkmadı. Karaman FK 1-0’lık galibiyet sonrası puan durumunu 9’a çıkararak liderliğini sürdürdü.

Karaman FK, 24 Eylül Pazar günü ligin 4. hafta karşılaşmasında Kahramanmaraş deplasmanında Yardımcıoğlu Sigorata Kahramanmaraş Spor A.Ş. ile karşı karşıya gelecek.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284