Karaman FK, Antalya'da Kampa Giriyor

TFF 3. Ligde mücadele eden ve ilk devreyi 36 puanla birinci sırada tamamlayan Karaman FK, ikinci devre hazırlık çalışmaları kapsamında Antalya'da kampa girecek.

Karaman FK, Antalya'da Kampa Giriyor

Pazartesi günü ilk etap kamp çalışmalarına Karaman’da start verecek olan kırmızı beyazlı ekip, 2. etap çalışmalarını 15 gün boyunca  Antalya’da sürdürerek güç depolayacak. TFF 3. Lig 2. Grupta 17 haftalık ilk devre tamamlanırken, Karaman Futbol Kulübü ilk devreyi 36 puan ile lider olarak kapattı. Devre arası çalışmaları kapsamında kampa girecek olan Karaman FK, 26 Aralık Pazartesi günü çalışmalarına Karaman’da başlayacak. Beş gün sürecek olan çalışmalar sonrası Antalya’da 2. etap çalışmalarını sürdürecek olan Karaman temsilcisi, ikinci devrenin ilk maçında deplasmanda oynayacağı Turgutluspor maçına kadar burada çalışmalarını devam ettirecek. Karaman FK’da devre arası kamp çalışmalarının yanı sıra transfer edilecek olan yeni futbolcularla ikinci yarıda daha iyi bir performans ortaya konulması hedefleniyor. Kadrosunu güçlendirmek için birçok futbolcuyla görüşmelerini sürdüren Karaman FK, bu futbolcuları Antalya kampına yetiştirmek için yoğun bir mesai harcıyor.

Teknik Direktör Zafer Hızarcı yönetiminde kamp çalışmalarının tamamlanması sonrası ikinci devrenin ilk maçı için Manisa’ya yola çıkacak olan ekip, 15 Ocak Pazar günü saat 14.00’da 7 Eylül Stad’ında Turgutluspor ile karşı karşıya gelecek.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284