Karaman FK, Antrenman Sahasını Yeniliyor

Karaman Futbol Kulübü, Karamanspor tesisleri yanında bulunan doğal çim antrenman sahasında yenileme çalışması başlattı.

Karaman FK, Antrenman Sahasını Yeniliyor

Karaman Futbol Kulübü tarafından yapılan açıklamada, Memleket sevdamızı sırtımıza yüklenip sevdamız Karaman FK. Adına mücadele etmeye devam ediyoruz. Karamanspor tesislerinin hemen yanında 4800 m2 alanda bulunan doğal çim antrenman sahamızı yeni sezona hazırlıyoruz.

Tamamıyla kendi imkânlarımız dâhilinde yürüttüğümüz projemizin Mimarları olan Muhammet AKSOY ve Ömer Faruk TEKİN'in bizzat üzerinde çalıştığı projede; öncelikle mevcut saha projelendirildi. Daha sonra sahanın toprak katmanı kaldırıldı ve mevcut olan dolgu katmanı tesviye edilip sıkılaştırdı.

Projenin ikinci basamağında drenaj kanalları oluşturulup, su sızdırır katmanlar yapılacak. Devamında ise ponza ile çim altı katman oluşturularak, çim ekimi gerçekleştirilecek.

Yeni sezon hazırlıkları doğrultusunda 2. lige çıkma parolası ile çalışmalarımızı hem saha içi hem de saha dışında yürütmeye devam ediyoruz.

Gelecek nesiller için Karaman'a doğal çim saha kazandırmayı kendimize bir borç bilip gereğini yerine getirecek olmanın haklı gururunu yaşıyoruz.” İfadelerine yer verildi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284