Karaman FK-Darıca GB Maçı PFDK’ya Sevk Edildi

TFF 3. Lig 2. Grup 19. hafta oynanan maçta Karaman FK, Darıca Gençlerbirliği A.Ş. karşılaşmasında Karaman FK, taraftarların kötü ve çirkin tezahüratı ve sportmenliğe aykırı hareketleri nedeniyle PFDK’ya sevk edildi.

Karaman FK-Darıca GB Maçı PFDK’ya Sevk Edildi

Karaman FK, sahasında Darıca GB’ne 2-0 yenidliği karşılaşmada, Karaman taraftarının kötü ve çirkin tezahürat ve kaleci antrenörü’nün sportmenliğe aykırı hareketleri nedeniyle Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’na sevk edildi.

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'nun 24.01.2023 tarihli sevk raporunda, “Karaman Futbol Kulübü’nün 22.01.2023 tarihinde oynanan Karaman Futbol Kulübü-Darıca Gençlerbirliği A.Ş. TFF 3. Lig 2. Grup müsabakasındaki “ çirkin ve kötü tezahüratı” nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı’nın 53. maddesi uyarınca ve “saha olayları” nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı’nın 52. maddesi uyarınca PFDK'ya sevkine,

Karaman Futbol Kulübü kaleci antrenörü Candeniz Velioğlu’nun aynı müsabakadaki “ sportmenliğe aykırı hareketi” nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı’nın 36. maddesi uyarınca 23.01.2023 tarihinden itibaren tedbirli olarak PFDK'ya sevkine karar verilmiştir.”

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284